Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz. Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz.

İş bağlantılarınızı dengede tutma mücadelenizde fazla umut bağlamadığınız yerlerden destek gelebilir. Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. geliyor.

İhtiyacınız olan bir şeyle ilgili fiyat araştırmasına girebilirsiniz. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız ve aynı anda bir çok konuyla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak duygusal olarak oldukça hassas etkiler altında olmanız çevrenizdeki insanlarla çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bazı dış koşulların sizi sınırladığını ve zaman kaybettirdiğini düşünebilirsiniz ancak olayları biraz akışına bırakmayı denemelisiniz. Karşınıza küçük bazı fırsatlar çıkacaktır ancak bunları iyi değerlendirmeniz sizin için önemli olacaktır. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 05:08 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Sizler bu görünümle, önümüzdeki birkaç gün boyunca, ilişki meselelerini daha dayanıklı, daha planlı ve daha derinlemesine tahlil edebilirsiniz. Zorlu yollardan geçtiniz veya geçmektesiniz. Artık kim gerçekten sevilmeye değer, kim değil bunu çok iyi anlamış olmalısınız. Bir ilişkide eğer aynı hedef ve ortak bir amaç yoksa, bir tarafın baskın davranışları ve sadece kendinden yana oluşu, diğerinin idare etmesiyle olmadığını gördük. Eğer şu anda yalnızsanız üzülmeyin. Çünkü bu görünüm, seçimlerinizi doğru yaparak, ne istediğinizi tespit ederek bir ilişkiye adım atmanız yönünde size yardımcı olur. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa, sizin bu problemleri aşabilmeniz için destekleyicidir. Ve hepsinden önemlisi, hem iletişim hem yakın çevre ilişkilerinizde de sağlam adımlar atabilmeniz adına enerjinizi doğru manada kullanmanız için yardımcıdır. Saat 06:55 Güneş-Neptün kavuşumu, birkaç gün boyunca, bir yandan  ideallerinizi gerçekleştirme arzusu veriyor diğer yandan ilham gücü oluyor. Bu sanatçılar için tabii ki olumlu enerji. Kişi yaratıcı yeteneklerini arzu ettiği bir alanda ifade edebilmek ve uygulamak ister. Sezgiler bir hayli güçlenir. Sanatsal faaliyetler için olumludur. İnsan sakinleşir, huzur bulur ve hayatı güzel yanlarıyla ele alır. Saat 10:43-27 Şubat saat 14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, çevrenizde bulunan insanlarla görüşlerinizi veya bilgilerinizi paylaşırken başkalarının size karşı çıkması halinde sakin ve sabırlı olmaya çalışınız. Yeni bir girişim, aniden çıkılacak bir seyahat plan dışı gelişmelere neden olabilir. Bu zaman süresi içinde  ticari konularda rutin işlerinizi yapabilir fakat yeni bir mal alma, imza atma durumunda dikkatli olmanız gerekir. Bu süre içinde, yakın çevrenizle  olmak üzere gün boyu hızlı bir haberleşme ve yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Sanki her şeyi bugün bitirmeniz gerekiyormuş gibi aceleci davranmayınız. Önemli konuları, kararları daha sonraya bırakmak gayet yararlıdır. Tek bir konuya odaklanmak ve o konu üzerinde sağlıklı bir sonuç elde etmek zor olabilir. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.

26 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı felsefelere veya kültürle ilgi duyabilir, bu tür aktivitelere(seminer, kurs, kitap organizasyonları v.b) katılabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz. Romantizm ve sevgi temalı ilişkiler için güzel bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hisleriniz size yanılgıya düşürebilir. Özellikle yeni tanışacağınız insanlara karşı önyargılı olmayın. Ertelediğiniz işleriniz sizi bunaltacak gibi.

26 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel yaşamınızda rutinin dışında aktivitelere ve gezmeye ihtiyaç duyacağınız bugün, partnerinizle her zaman yaptığınız etkinliklerin dışına çıkarak daha da sosyalleşmek size iyi gelirken,hayatınızda enerjinizi en iyi şekilde yansıttığınız bir gündesiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınızı para ile ilgili konu veya sorunlara değil, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere yöneltin. Gerçekçilikten uzak kalacağınız bugün içinde, hayalgücünün kurguladığı planlar, sizi olmayacak hedeflere yöneltmekten başkagörmeyecektir.

26 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>