Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ilişkinizde biraz daha coşkulu olmanız beklentisi içinde. Siz de bu istekten duyduğunuz şaşkınlığın içindesiniz. Ayrıca iki akşamda bir beraberliğinizi masaya yatırmaktan da ilişkiniz adına kaygılısınız. Bu yüzden gönlünüzün kapısı dışardan kışkırtmalara kapalı değil, bunu her davranışınızla gösteriyorsunuz. Bir haksızlık etme duygusuna kapılmanıza gerek yok. Rahat olun, sevgilinizde aynı davranışlar içersinde.

Yakın geçmişteyaşamınızdaki bir başarısızlık, tanıdık çevresine sözlü olarak verdiğiniz yeterlilik belgesini geçersiz kılmış gibi görünüyor. Birçok öneriniz soğuk karşılanıyor. Hatalardan, başarısızlıklardan bir güven kaybına uğramadan çıkabilme yeteneğiniz herkeste yok ne yazık ki.

Paraya metelik vermediğinizi düşünen eski bir dostunuz, bu düşüncesini birçok ortak dostunuzla paylaşmakta zorluk çekiyor. Ama düşüncesinde kararlı, çok emin bundan. Siz para konusunda biraz tuhaf davranışlı birisiniz. Gerçeğin kendini nerede bulacağı belli değil. Tek bir dostta mı yoksa karşı görüşlü ortak dostlarda mı ?

Bir sır saklıyor gibi görünüyorsunuz. Bu soylu bir davranış mı, yoksa bir suça ortak olmak mı bu da belli değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde sizi üzüp kafanızı meşgul eden bir şeyler var. İnsanlara yetersiz, basiretsiz damgasını kolay yakıştırıyorsunuz. Dışardan bir bakın, üzüntü nedeniniz sizin dahil olmanızı gerektirecek bir sorun değil. Bugünlerde biraz karamsarlık içindesiniz. Neden ?, deyip arandığınızda somut bir neden de göremiyorsunuz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet buiçin hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Merkür, burcunuz üzerinde gerileyecek. Kişisel girişimleriniz ve yaşamı ele alış şekliniz son derece önemlidir. Burada adaletli, hakkaniyetli bir şekilde dışarıdan size doğru nezaketin olması gerekir. Aynı şekilde sizin de dışa karşı belirli bir dengelemeyi yapmanızda fayda vardır. Adil bir ilişki ve dengelerin yerli yerinde olduğu bir ortak yaşamın düzenlenmesi, bozulanların tamir edilmesi, yanlış olanın gözden geçirilmesi, anlaşmazlıkların çözüme kavuşmasını sağlayacak şekilde bakmak gerekiyor. Tabii ki ilişkinizin bunca yıllık grafiği de önemli. İnişler, sorunlar, fikirsel çatışmaların olduğu bir beraberlik epeyce yıpratıcıdır. Bu tarihler arasında makul ve mantıklı bir şekilde düşünmekte yarar vardır.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzdaki Uranüs sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler. Kibarca olmakla birlikte bu istekleri geri çevirmeniz gerekebilir. Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi keyif aldığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin iyi olduğu zamanlardasınız. Sevdiklerinizle programlar yapmak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk almak daha kolay olacaktır.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat sizi birçok olumsuzluktan koruyacak ve siz bunu yaşayacağınız olaylarla gayet iyi gözlemleyeceksiniz. Maddi konularda bugün harekete geçmeniz çok kolay görünüyor.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toprak, arsa, gayrimenkul gibi konularla ilgilenmek için çok uygun bir gününüzdesiniz. Bu konularda yatırım yapmak için düşünebilirsiniz. Ayrıca ailenize bir ziyaret gerçekleştirip ihtiyaçlarını sorgulayabilirsiniz. Evinizde yarım kalan işlerinizi tamamlamak, tamir edilecekler listesini oluşturup sorunları halletmek içinde uygundur.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 04" R
Ay
Balık
13° 07' 55"
Merkür
Koç
18° 35' 25"
Venüs
Boğa
05° 12' 03"
Mars
Koç
02° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 16"
Satürn
Balık
16° 52' 11"
Uranüs
Boğa
22° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 00' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 59"
Lilith
Başak
23° 42' 57"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>