Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha sağduyulu davranmaya yönelmelisiniz. Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor.

Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz. Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuç verebilir.

Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz. Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Bazı duygusal sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve biraz da bencil bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmayı çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, istediğimiz gibi hareket etmek, özgür olmak, kararlarımızı kendimiz verebileceğimiz güce kavuşmaktır. Mali konularda kısıtlı bir bütçe ile hareket etmek canımızı sıkabilir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, parasal konuları, sahip olunan her şeyi, biriktirme ve kazanma olgularını çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Burada bir başka önemli husus, ailemizin güvenliği ve ruhsal açıdan geleceğimizi garanti altına alma içgüdümüzün bugün yükselişe geçmesidir. İşte bunu sağlamak için doğal olarak kazanma hırsımız büyüktür. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Belki biz direkt olarak onlardan yardım istemeyiz ancak bize doğru yönelen olumlu bir teklifi de geri çevirmeyiz. İşlerimizi somutlaştırmak niyetimiz yüksektir. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Kararlarınızı verirken, hiç kimseden etkilenmemeye çalışmalısınız. Sezgisel gücünüz çok yoğun.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresi azaltmanızı ve rahatlamanızı sağlarken, aynı zamanda kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek aktivitelere zaman ayırabileceğiniz hafta sonu. Gerginlik yaratabilecek kişilerden ve olaylardan uzak durun.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ortaklı işler, kazançlar da dikkatinizi çekebilir. Ancak hemen sonuç beklememelisiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı görünmek adına kimliğinizi değiştirmiş durumdasınız. İnsanlar hakkınızda bir takım kararları vermeye zorlanıyor. Onlara karşı daha samimi davranın.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve iletişime dayalı konularda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde güzel konuşmalar olabilir. Değişmeniz gereken konularda gücünüzü kullanmalısınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz.Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Bilhassa çalışanlarınız tarafından desteklendiğinizi veilişkilerinizin kariyerinizi olumlu yönde parlattığını fark edeceksiniz. Bu durumdan huzur ve güvenlik hissi duyacaksınız. Yardım ve desteklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 58' 55" R
Ay
Başak
05° 36' 09"
Merkür
Boğa
00° 49' 27"
Venüs
Boğa
20° 47' 39"
Mars
Koç
12° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 14"
Satürn
Balık
17° 50' 31"
Uranüs
Boğa
23° 16' 37"
Neptün
Balık
29° 20' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 32"
Lilith
Başak
25° 07' 14"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>