Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız biraz güç görünüyor, ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız, gizlemenize karşın sıkışık durumunuzu biliyor ve çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda destek alabilirsiniz. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde partnerinizin haklı eleştirilerine açık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 14:49 olana dek etkili Ay-boşluk ilerleyişi altında Cuma günümüz başlıyor. Ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde acele etmeden, güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer iki konu üzerinde düşünüyorsak ve bir karar vermeye çalışıyorsak boşluk süresi bitine kadar beklemede kalalım. Enine boyuna analiz edelim. Saat 12:05 Merkür-Kuzey düğümle olumlu görünüm yapacak. Bizim de yenilikçi görüşlerimizle toplumsal ve özel ilişkilerimizi ele almamız kolaylaşacak. Genelde bizim en çok rahatsız olduğumuz konu, bencil yaklaşımda bulunan eş veya bir takım insanların tavırlarıdır. Oysaki birlik ve bütünlük içinde hareket edilse, paylaşımcı olunsa, hayat çok daha güzelleşecek. En azından bu görünüm bu yönde bir rahatlık sağlayacağa benziyor. Yeniden ilişkimizi, dostluklarımızı gözden geçirmemizde yardımcı oluyor. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcu geçişinde aileniz, eviniz ve duygusal yaşamınızla alakalı her konuda kendinizi güvende hissetme arzunuzu göstermektedir. Hayatta kalabilmek ve cesaretle ileriye gidebilmek için düzgün bir aile yaşamına, sahiplenilme ve korunmaya özel önem verebilirsiniz. Kendinizi dış dünyada güçlü  bir şekilde ifade edebilme isteğiniz günün geri kalanında son derece yüksektir.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emin olmadığınız konularda fazla yorum yapmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün, konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiniz altına alabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye tüm duygularınızı ortaya koyarak, onu ikna etmeyi başaracaksınız. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir. Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz. Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olmalı.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çocuklarınızla etkinliklere katılabilir, özel hayatınızda değer verdiğiniz kişi ile kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak birbirinize iletişim konusunda yanlış anlaşılmalar ve iletişim hatalarına açık bir gün geçirmektesiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmanız gerekmekte.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yoğun bir şekilde aktif olan hislerinizi susturmayı başarıp, para konuları üzerinde düşünmeye başlayabilirsiniz. Eğer fazla iyimser bir yaklaşım benimserseniz, çok ciddi hatalar yapabileceğinizi aklınızda bulundurun.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 02" R
Ay
Koç
08° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 45' 05"
Venüs
Boğa
07° 20' 21"
Mars
Koç
03° 41' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 42"
Satürn
Balık
17° 00' 52"
Uranüs
Boğa
22° 38' 34"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 44"
Lilith
Başak
23° 54' 30"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>