Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar olumlu telaşlar içine girebilirsiniz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba gününü saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla karşılıyoruz. Bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, sizin için gayet olumlu bir enerjidir. Evet mesleki veya ilişki anlamında zorlandığınız doğrudur. Ancak bu görünüm, hedefinize ulaşmak ve hayata dört elle sarılmak, canlanmak, tazelenmek, harekete geçmek anlamında ışığınız olacaktır. Her türlü işinizi, girişimlerinizi, hayallerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlisiniz. Toplum içinde dikkatleri üzerinize çekebilecek kadar güçlüsünüz. Bu görünüm arkadaşlıkların, yeni girişimlerin, yolculukların da işaretçisi olarak gayet olumludur. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünümü etkisinde, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları anlamakta zorlanacağın bir gün. Herkesin egosu senin sınırlarını zorlayabilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi her zamankinden daha endişeli, karamsar ve gergin hissedebilirsiniz. Bunun nedeni belki de yakın çevrenizde olan kişilere güvenmiyor olmanızdan ileri gelebilir. Yaşadığınız hayal kırıklıkları dahilinde insanlara güvenmemeyi öğrendiniz fakat şunu da biliniz ki her yaşadığınız sorun aslında bizleri yeni bir tecrübe demektir. Bazı kişilerle aranızda gereksiz güç mücadelesini girişmeden kendinizi işinize vermeli ve başarınıza kendinizden söz ettirmelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili destekler alabileceğiniz, sosyal gruplar içindeki kişiler tarafından yardım görebileceğiniz bir gün içindesiniz. İşinize verdiğiniz emeklerin hoş ve moral yükseltici şekilde karşılığını alabilirsiniz. Fikirlerinizi arkadaşlarınıza veçevrenize kabul ettirebilir, kendinizi dinletebilirsiniz. Bugün işten yana kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Onların desteğini almanız mümkün. İyi niyetli davranmanız geriliminizi azaltacak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızı hareketlendirecek ve isteklerinize hizmet edecek planlar yapabilirsiniz. Toplum içinde nasıl davranmanız gerektiğini bileceksiniz. Enerjinizi toplamalısınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim gündelik hayatınızda aile içi ilişkilere yeni bir düzen getirmenizi gerektirecek. Belki çekirdek ailenizle aldığınız kararları ebeveynlerinizin düzeniyle dengelemeye çalışacaksınız. Ayrıcaarkadaşlarınızın yardımına koşmaya da vakit bulmalısınız. Asla onlar siz olmadan kesin sonuca gidemiyor.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara odaklanmanız mümkündür. Yapmayı düşündüğünüz maddi nitelikli hamlelerle ilgili fikirleriniz, aklınızı tamamen doldurabilirler. Bunları başkalarıyla paylaşmak, farklı görüşler almak isteyebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>