Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda güne sıkıntılı bir başlangıç yapacaksınız ve içsel anlamda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise iki farklı eğilim içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarından doğabilecek çeşitli tartışmalarda bulunabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda sabah saatleri disiplini bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz. Bazı koşulların gelişimi sizin için sıkıcı olabilir ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara kanalize etmeyi başaracaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız ve bu konuda ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Ancak ani kararlar almamalı ve hızlı bir şekilde girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça dikkatli olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde gereksiz harcamalarda bulunabileceksiniz. Bütçenizi dengelemeye çalışmak sizin için çok önemli olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak aktivitelerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Bazı dertlerinizi yalnızca kendinize açıyor, kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:07 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İstediklerimizi elde etmek arzumuz bugün ön planda olacaktır. Bize kimsenin, hiç bir olayın duvar örmesini istemiyoruz. Meraklılığımız her türlü konuda bilgi sahibi olmak için bizi itekliyor gibi. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün,ilişkilerinde şefkatli davranmanın önemini vurguluyor. Siz, yeniliklere açıksınız. Her şeyin olumlu gelişeceğine dair inancınızı koruyorsunuz. Bunun nedeni, bu güne dek karamsar düşündüm, belki de şimdi kendi kendime telkinde bulunursam güzel şeyler olur diye aklınızdan geçireceksiniz. Belirsizlikler yine bugün de ön planda olabilir. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi veya gelmemesi kimi anlarda sizi tedirgin edebilir. Peki bu tedirginliği giderebilmek için ne yapmamız gerekir. Çatışma ve uzlaşmazlıklardan olabildiğince uzak kalarak kendimizi sakinleştirmemiz, dağılmadan kendi içimizdeki bütünlüğümüzü korumamız ve asıl hedefimiz için gücümüzü saklamamız gerektiğini gösteriyor. O zaman endişeli olmak yerine kendinize inanarak bugünü geçirmeniz gayet faydalıdır. Saat 20:51 Ay-Merkür görünüm etkisinde, kendi bildiğinizin doğru olduğunu iddia etmek yerine, başkalarının da görüşlerini almalısınız. Başınıza buyruk düşünmemeli, etraflıca bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Çünkü bunun tam tersi bir durum, haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşmenize neden olabilir. Çevrenizle koordine hareket etmeli, dağılmamalı, belli bir nokta üzerinde odaklanmalısınız. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar işlerini aksatmana neden olacak. Yakın bir arkadaşının telefonu gerilmene neden olacak.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak çalışma hayatınızı beraber paylaştığınız bayan arkadaşlarınızla yada hemcinslerinizle aranızda tesadüfi bir şekilde oluşan sorun sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Geçmişte oluşan ego ve hırsların oluşturduğu bir sorun olabilir bu. Nedenini önce kendinizde bulmalı sonrasında nerede hata yaptığımızı bilmeliyiz. Çalışma hayatında hırs elbette ki çok gereklidir. Ancak bunun fazlası hem size hem de çevrenize zarar verebilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Farklı kültürler hakkında bilgi edinmek kavrayışınızı değiştirebilir. Öğrenme ve keşfetme heyecanı içinde farklı deneyimlerde bulunabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün maddi konularda emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacak uzun zamandır istediğiniz yatırımlarınızı gerçekleştirebilecek imkanlarla karşılaşacaksınız. Cesaretli davranın. Özel yaşamınızda ise uzun süredir beraberliği devam eden evli Teraziler gelişmeler sizin istediğiniz gibi gelişmemiş olsa da bugün ilişkinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar Teraziler de duygusal yakınlaşmalar günün getirileri arasında.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatan bir işe yatırım yapabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca eğitim veya seyahat işlerinize kanalize olabilirsiniz. Kafanız karışık ve biraz da dağınık olabilir. Önemli ayrıntıları atlamamaya özen gösterin.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim, medya, pazarlama, tanıtım, akademik konular alanında size gündem oluşturuyor. Son derece hareketli, iletişime açık bir hafta sonuna yelken açıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizidiyaloglarına dönüştürebilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça rahat hissedebilir, dünyayı pembe gözlükler arkasından izleyebilirsiniz. Hayatın olumsuz yanları gizlenerek, fazlasıyla pozitif olan bakış açınızı değiştirmenizi gerektirecek durumları sizden uzak tutabilirler.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 47" R
Ay
Oğlak
02° 34' 57"
Merkür
Koç
16° 21' 50"
Venüs
Koç
28° 54' 44"
Mars
Balık
28° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 25' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 46"
Lilith
Başak
23° 08' 59"
True Node
Koç
15° 25' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>