Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda bugün yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Dolayısıyla ilişkiniz üzerinde fazla düşünmeyin ve her şeyi oluruna bırakın.

Genel olarak son derece verimli etkiler altında olacaksınız ve enerjinizi olumlu kullanabileceksiniz bugün. Hemen harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsız olacaksınız. Bu durum işlerinizi yanlış yapmanıza sebep olabilir.

Maddi konularda yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda alacağınız kararlar son derece yararlı olacak.

Düşüncelerinizi bir noktada toplamakta ve konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kafanızı bazı şeylerden arındırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatınızla ilgili çok sayıda kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda ısrarcı olursanız daha mutlu olabilirsiniz. En azından kendinize olan güveniniz artar. Yoğun bir çalışma içerisindesiniz ama çoğu kez başkalarının sizin çalışmalarınıza sahip çıkmalarına hoş görü ile bakabiliyorsunuz. Artık bunlara göz yummalısınız ve tepkinizi ortaya açıkça koymalısınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına planlar yapmak ve bunları uygulamak arzumuzu işaret ediyor. Aşkta keyif bulmak, mutlu olmak ihtiyacımız büyük. Aynı zamanda toplumsal hayatın içinde de yer almaktan yanayız. Hem özel hem genel hayatın içinde, bu karşıtlık bize destek veriyor. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, birkaç gün boyunca, hem hayatı, hem ilişkileri, hem geçmişi hem de bugünü titiz bir şekilde analiz etmemizi sağlayacak. Bu tarz bir inceleme, eğer bilinçli bir şekilde yapılıyorsa, sorun yok. Ancak birilerini suçlama, kendinizi yerden yere vurma, kaderi suçlama şeklinde gerçekleşirse yanlış olur ve sonucu da pek olumlu değildir. Burada önemli olan Pluto geçişini çok iyi anlamaktır. Bu güçlü dönüşüm enerjisi, eviniz, aile ilişkileriniz, duygusal güvencenizle alakalı konularda değişim ve dönüşümden geçtiğiniz ve yaşadığınız deneyimler sayesinde olgunlaşarak hayatınızın ileriki yıllarına hazırlandığınızın göstergesidir. Ya hep ya hiç tarzı bir düşünce içinde hareket etmesine neden olabilir. Duygusal derinliklerinizde bir korku, geleceğinizle alakalı mevzularda kuşkular yaratarak, aslında sizi değişime zorlamaktadır. Eğer huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız hedefler belirlemeli, kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Siz geçmişle uğraşmaya devam ettikçe, kendinizi ve çevrenizi daha fazla suçlayabilir, geleceğinizi yönlendirmekten uzak durabilirsiniz. Eğer şu anki şartlar sizi tatmin etmiyorsa bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve kendinize yeni hedefler saptamalısınız. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, paranın ve gücün ne kadar önemli olduğunu biliriz. Ancak bu gücün bizi kısıtlaması, mecbur bırakmasından hoşlanmayız. Bizim isteğimiz özgürce yaşamak ve arzularımızı elde etmektir. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu kısa bir seyahat veya uzun telefon görüşmeleri yapman gerekebilir. Maddi konularda sıkıntı yaşamamak için bugünden tedbir alman çok yerinde olacak. Sevgilin ile aranda kıskançlık büyük bir sorun haline dönüşecek. Soğukkanlılığını kaybetmeden kendini ifade etmen gerekebilir. Yaşam alanını yeniden şekillendirmek adına bazı değişikliklere girebilirsin. Kendini yeniden gözden geçirmek için ideal bir gün. Bir arkadaşının fikrine kapılarakya da eğitim için atılımlar yapmak isteyebilirsin. Gün içerisinde uzun süredir kırgın olduğun ve görüşmediğin arkadaşınla ilgili bazı haberler alabilirsin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi biraz daha geri plana çekip bazı durumların nedenlerini daha iyi anlamak isteyebilirsiniz. Zira sadece sizi siz olduğunuz için seven ve bu şekilde görmek isteyenleri daha iyi tanımak adına biraz uzaklaşın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinize zaman ayırmak ve yaratıcı konularla ilgilenmek size gevşeme getirecek. Gününüzü iyi değerlendirmeye bakın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİKİR alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da açık olmalısınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cumartesi günü aile ilişkilerinizi onarmak ve sağlam temeller üzerine oturtmak için kolları sıvayabilirsiniz. Aile hayatınızdaki güçlü kişilerden hayat gidişatınız ve yönünüzle ilgili destek ve yardımlar alabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkilerle dönüşüm zamanı. Kendinize gizeme, bilinmezliğe, sırlara açın.Her ilişkinizi afişe ederek yaşamak zorunda değilsiniz. Bazen de kendi dünyanızda yalnız kalarak bir birlikteliğin tadına varırsınız. Arka planda sizin başarınızı çekemeyen birileri arkanızdan konuşabilir. İnsanlar üzerinde farkında olmadan güçlü bir etki bırakırsınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>