Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, ilişkinin tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. Gelecek günlerde umutlar ve sevinçler çakışabilir. Ama uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik gibi görünüyor.

İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir.

Tahsilat sorunlarınızda kısa vadede çözümler görünmüyor. Bazı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Borç, alacak konularında hayal kırıklıklarına elverişli bir tutum içersindesiniz.

Neden olduğunuz bazı kırgınlıkların farkına varamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın. Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir.

29 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlamakta. Bir yandan ilişkilerimizde adil ve paylaşımcı olmaktan yanayız. Fakat diğer yandan partnerimiz veya başkalarının ne yaptığını bilmez halleri, tavırları, tuhaflıkları nedeniyle bir hayli sıkılıyoruz. Değişimden yanayız ancak bu değişimin karşılıklı bir uzlaşı içinde olmasını istiyoruz. Ortağımızla, sevgilimizle veya kim olursa olsun birileriyle tartışmaktan yana değiliz. Huzursuzluk bir hayli canımızı sıkıyor. Karşımıza çıkan kişi veya şu anda hayatımızda olan insanların ne yaptığı pek belli değil. Hem var hem yoklar gibi. Bu durum güne biraz keyifsiz başlamamıza neden olabilir. Saat 17:33 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi, bugün tüm burçların gayet dikkatli olmasını gerektiren bir görünümdür. Özellikle yaşamın artı ve eksileri, doğru ve yanlışları üzerinde öylesine endişeli düşünürüz ki, kaderin elinde kurban durumuna düşmüşüz gibi hissederiz kendimizi. Aşırı endişeli, her şeyden kaçmak isteğimiz bir hayli yoğundur. Hayat bize karşı adil davranmıyor diye hayıflanabiliriz. Birileri, görevlerimiz, yaşamda karşımıza çıkan insanlar, olaylar yüzünden artık bedenimiz de, ruhumuz da yorulmuş gibidir. Mantıklı düşünmemiz pek kolay olmaz. Saat 18:59-30 Ağustos saat 11:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde acele etmeden, güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer iki konu üzerinde düşünüyorsak ve bir karar vermeye çalışıyorsak bu saatler içinde beklemede kalalım. Enine boyuna analiz edelim. Saat 23:07 Venüs-Kuzey düğüm görünümü Ay-Boşluk etkisi altında gerçekleşeceğinden, kişisel tüm kararlarınız, ilişkileriniz, hedefleriniz anlamında her şeyin geleceğe dönük şekilde ele alınması şarttır. Sizi tatmin etmeyen, ilerisi adına sağlamlık içermeyen durumlara bir bakınız. Sosyal ilişkilerinizi de gözden geçiriniz. Bunu yaptığınız zaman sizi kimsenin üzmesi mümkün olmaz. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

29 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz..

29 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir. Bu atmosferde fikirlerinizi açıklarken dikkatli olmanızda ve mümkünse ertelemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, estetikle ilgili veya aşk ilişkilerinde olumlu adımlara açık bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinden itibaren ise, bu verimli, yaratıcılık içeren ve sevgi alışverişlerine açık atmosfer gerginleşebilir. Olayların beklenmedik şekilde gelişebilme ihtimali, ani açıklamalar veya ilginç olaylar nedeniyle planlarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir. Dolayısıyla, her konuda ve anda hazırlıklı ve gelişmelere uyum sağlayabilecek durumda olmamızda fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar konusu bir hayli hareketli gözüküyor. Özellikle ilişkiler konusunda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bugün zayıf ve gelecek vadetmeyen ilişkilere son vermenizi kolaylaştıracak enerjiler var. Tabi ki sağlam ilişkiler bu süreçten daha güçlenerek çıkacak. Ancak her koşulda önceliği kendinize vermeniz gerekiyor.

29 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMINIZDA yapacağınız ufak tefek değişiklikler size ilaç gibi gelecek. Kesinlikle yeniliklere ihtiyacınız var. Eski hesapları kapatın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>