Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Yorucu birhaftası sizi bekliyor; hafta sonunu dinlenerek geçirmeye çalışın.

Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlara banko oynamanızı gerektirmemeli. Bazı veriler olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, hem kendinizden emin konuşursunuz hem fikirlerinizle karşı cins üzerinde bir hayli ilgi uyandırırsınız. Esprileriniz, cömert sözleriniz, ikna kabiliyetiniz yüksektir. Sosyal ilişkilerde de, zekanız, artistik yetenekleriniz, organize etme kabiliyetiniz, sesiniz, taklit yeteneğiniz bir hayli parlaktır. Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar tümüyle ön plandadır. Ortaklaşa işlerde tarafların birbirine karşı dürüst olmasında yarar görüyorum. Ne gibi yenilikler düşünülüyorsa veya sorunlarınız varsa bunu ele almak lazım. İşinizde yenilikler yapmak istiyorsanız bunların çok akıllıca düzenlenmesi ve sağlam olması gerekir. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatındaki tüm sorumluluklardan sıyrılmak isteyip, kendine yoğunlaşabilirsin. Çalışan bir Terazi burcuysan, zaman geçmek bilmeyebilir. İş arayışı içinde olan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi, ilerleyen zamanlardateklifiyle geri dönüş yapabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sağlık sorunundan dolayı telaşlı ve hareketli bir gün geçirebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, yeteneklerini başka bir alanla birleştirerek bir ilki gerçekleştirebilirsin. Bugün aynı zamanda ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir. Yatırım yapmak istediğin bir konuda temel adımlar atmana vesile olacaktır. Yaşam alanın ve kişisel görünüşünle ilgili değişikliklere gitmek isteyebilir, alışveriş yapabilirsin.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı paylaştığınız kişilerle aranızda oluşan duygusal bağlar yaşayacağınız ani bir olay karşısında zedelenebilir. Bu durumda sizler de yöneticileriniz ile olan ilişkilerinizde farklı bir yöne doğru gidebilirsiniz. Ancak bunu yaparken çalışma ortamında birtakım baskılanma ve işinize zarar verilmesi söz konusu olabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün göz önünde olmaktan keyif alacağınız anlar içinde olabilirsiniz. Meslek hayatınızda ön plana çıkmak daha aktif olmak istemeniz olası. Bu konudaarkadaşlarınızdan ve üstlerinizden gereken desteği görmeniz mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için stratejik davranmanız olasıdır. İkili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZI açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir, bu durumun tadını çıkarın.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık sosyal hayata renk katma zamanı. Zira Aslan burcuna geçen Merkür arkadaşlık ilişkilerinizdeki coşkuyu artırır.Yeni gruplara katılabilir. Sürpriz davetler alabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda canlı bir dönem. Pozitife odaklanıp, çevrenizden övgü bekleyin.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>