Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizden birisinin ona verdiğiniz bilgiler karşısındaki ilgisizliği, sizde onun adına harekete geçme eğilimi doğurabilir. Fakat bu davranışın yararını görmeyeceksiniz. Gittikçe önemser hale geldiğiniz ilişkiler tarafından aranma bekleyişinizin önünde bazı duygusal engellemeler var. Bu duygusallıkla birtakım hesaplaşmalar içine girmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda hareketini sürdüren Ay, Merkür'ün Jüpiter ile olan güzel açısını da çalıştırıyor olacak. Sizler için ilişkinizde ve evliliğinizde şanslı bir gün olabilir. Partnerinizden çok güzel haberler alabilirsiniz. Aynı anda Ay-Satürn sert etkisi de aktif olacağından aile içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Saat 11:47-23:17 aralığında Ay hareketini boşlukta sürdürecek. Devamında 23:17'de Ay Boğa burcuna geçiyor olacak. Sizler için maddi konular ağılık kazanmaya başlayacaktır.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soruların cevabını arıyorsun!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Cumartesi gününe bir gün kalmasana rağmen, sen bugünden hafta sonuna girmiş bulunuyorsun. İsteksiz ve söylene söylene güne başlaman olası. Kendine bir kahve yapıp, ayılmaya ne dersin? Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, banka kredi ve ödemeleriyle ilgili koşturmalı bir gün geçireceksin. Bugün sevgilinin sosyal medya hesabından, kafana takılan sorularla ilgili bir şeyler öğrenmek isteyebilirsin. Sana tavsiyem, bugünü geçirdikten sonra bu araştırmayı yapman. Bugünlerde yakın çevren ve kardeşlerin ön planda olacak.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde istikrarı ve düzeni yakalayıp denge kurmak için güzel bir gündesiniz. Partnerinize geleceğe dair beklentilerinizi anlatırken onun bu ilişkiden beklentisini de ihmal etmemelisiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaarkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde dengede kalmaya özen gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bağımsız olarak dostlarınız arasında olacak gerginlik dolaylı yerden size de etki edebilir. Kendinizi sürekli birilerine laf anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri adına oldukça hareketli bir gün geçirebilirsin. Başkalarından kaynaklı değişimlere hemen ayak uydurabilir, yeni bir strateji kurabilirsin. Yakın çevre, kardeş, kuzen ilişkileri artabilir, söylemlerinle etkileyici olabilir hatta biraz da abartılı sözler verebilirsin.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişkiye kapılarınız açık. Ancak maalesef uzun süreli ilişkilerde tutunamıyorsunuz. İstekleriniz anı anına değiştiği için, bugün hayatınızda olan kişi yarın yer bulamıyor. Ne istediğiniz konusunda kafa karışıklıklarınız var. Daha da önemlisi; doğru insanın asla sizi bulmayacağı yönünde inançlarınız var. Bu kalıpları bir an önce değiştirmelisiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle bol bol konuşarak geleceğe dair neşeli planlar yapabilir, sosyal ilişkilerinizde keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Kişisel kararlarınızı birbirinize baskıyla kabul ettirmeye çalışmaktan kaçınırsanız, birlikteliğinizin keyfini sürebilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla olan iletişiminizde iyimser bir tavır takınmalısınız. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>