Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Özensizlik gibi gelen bazı tavırları sevgi eksikliğine bağlamanız için yeterli doneniz yok, haksızlık etmeyin.

Kararlılık içinde sürdürülen uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Çözümsüzlükler karşısında ortak davranışlardan yanasınız. Farklı bakışlar sizde huzursuzluk yaratıyor.

İlerde geçici nakit sıkıntıları olabilir. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama gözleniyor. Ne yöne yönlendirmeniz gerektiği konusunda, bir miktar parayla sorun yaşıyorsunuz.

Sizi yakından ilgilendiren bir konuyla ilgili akşam saatlerinde özel bilgiler gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz. Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri ve doğru seçimlerinde ve de ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Balık burcunda ilerlemesine devam ediyor. Sizler için bugün yoğun geçebilir. Ofiste aldığınız sorumluluklar tempolu birhayatı yaşamanıza neden olabilir. Güzel haber ise bu emekleriniz boşa gitmeyecek. Ay-Satürn ve Ay-Plüton arasındaki pozitif açılarla çabalarınızın karşılığı alacağınız,hayatınızda güçleneceğiniz bir günde olacaksınız. Akşam Ay-Jüpiter arasındaki sert kontak, gergin olmanıza neden olabilir. Sağlığınızdaki problemler işlerinizi yoluna koymada zaman kaybettirebilir. Yine akşam saatlerinde evcil hayvanınıza dikkat edin. 18:35'te ise Ay boşluğa giriyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerden arınıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün mevki sahibi insanlarla bir araya gelmen söz konusu olabilir. Bu birtoplantısı olabileceği gibi sosyal bir ortam da olabilir. Onlarla kuracağın diyalog, sonraki aşamalarda büyük fırsatlar olarak dönebilir. Bugün aynı zamanda resmi evrak işlerini de ihmal etmemende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle rutinlerinizden kurtulmak isteyeceksiniz. İlişkinize yeni bir soluk ve heyecan getirmek için birlikte daha farklı alanlara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın bir arkadaşınızın yaşadığı bir durum üzerine düşündüklerinizi söyleyebilir ancak karşı taraftan beklediğiniz tavrı göremeyebilirsiniz. Durum böyle olduğunda sessiz kalmak daha doğru olacaktır.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizdeki duyguları ön plana çıkartmanız sizler için daha sağlıklı olacak. Hiçbir hedef gerçekten azim göstermeden ve planlamadan gerçekleşemez

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; bugünlerde gerekgerekse de özel yaşantında her şeyi akışına bırakmış olabilirsin. Seni yoran veya belirsizlik içeren durumlarla mücadele etmek yerine olduğu gibi yaşamayı tercih edebilirsin. Bilgi ve haber karmaşası içinde karar almakta zorlandığın yerlerde sezgilerine güvenebileceğini bilmelisin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlanan işlerde aksaklık, yönsüzlük yaşanabilir. Sabah saatlerinde önemli işleri tamamlamaya çalışın. Dogmatik sabit görüşler sizi yorabilir. Akşam saatlerinde önemli kararlar almaktan kaçının.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerin önem kazanacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızdan yüksek başarı beklememelisiniz. Adeta çalışma hayatı askıya alınmak için size bin türlü oyun oynar. Günü hiç zorlamadan siz de huzuru yakalayacağınız konulara odaklanın. Ruhsal dengesizlik çeken arkadaşlarınıza yardımcı olmak durumunda kalabilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>