Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl hissettiğinizi kavrayamadığınız duygularınız soruyor. Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçim sizin.

Her şeyin yolunda gittiği birortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç. İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor.

Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir. Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamalar ve paylaşmayı yılbaşı piyangosu bile karşılayamayacak gibi.

Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar. Kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var. Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:43 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Saat 11:30 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri, gerek duygusal gerekse her alanda hızlı bir şekilde düşünmenizi sağlar. Yolculuk, bağlantılar, arkadaşlık ilişkileri gibi birçok alanda hareketlilik ön plandadır. İletişimde bulunmak hoşunuza gidebilir, öğrenmek, kendinizi geliştirmek, yabancılarla bağlantı kurmak, kendinizi ifade etmeye çalışmak, yeni insanlarla tanışmak açısından bu saatler oldukça etkilidir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün en basit işler bile sana yük gibi gelebilir. Ayın konumu düşünce yapını etkiliyor.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda uzun zamandır almaktan çekindiğiniz bazı kararlar artık gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. İlişkilerle ilgili ciddi bir sınavı vermiş olmanın gururu, artık yeni ilişkilere güvenle adımlar atmanızı sağlayacak.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yerler görmek ve kendinizi geliştirmek için güzel nedenler var. Yolculuklar ve uzaklarla ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinizi geliştirip enerjinizi yükseltecek konulara yönelmenin getireceği faydalara işaret etmekte. Dinlenen zihniniz doğru kararlar almanızı sağlayacak ve finansal kazanç getirecek parlak yeni fikirleriniz kabul görecektir. Evli Terazi'ler çocuklarla zor bir gün geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkinizi anlık kararla ve tek taraflı değerlendirmelerde bulunmadan yapmalısınız. Bekar Terazi'ler bugün duygusal yanılgılar yaşayabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinden itibaren bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Yeni maceralara, ufuklara açılmak isteyebilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatlerde kendinizi ortaya koyacaksınız. İş hayatınızda dalgınlıklara dikkat edin. Kafanızda büyüttüğünüz bazı konular kolay mutlu olmanızı engelleyebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklardan beklediğiniz haber ya da kişi bugün sürpriz şekilde kapınızı çalabilir. Seyahatlerde hayatınızın akışını değiştirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. Akademik kariyerinizde yeni başlangıçlar için uygun bir zamandasınız. Uluslararası arenada adınız duyulabilir. Komünikasyon ve iletişim ağlarından yararlanmak için harika bir gün.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>