Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile içi ihtilaflardan rahatsız olup, bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.

Bugün çeşitli etkiler üzerinizde huzursuzluk yaratabilir. İşte yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapabilirsiniz. Güvendiğinizarkadaşlarınızla birlikte hareket etmeniz doğru olacaktır.

Bugün maddi konumunuzu etkileyecek önemli birkonusunda sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Öğle saatleri yeni fırsatlar getirse bile bugün önlemi elden bırakmamalısınız.

Önlemci olmakta fayda var çünkü kolay kolay kontrol edemeyeceğiniz etkiler sizi fazlasıyla yorabilir. Negatif düşüncelerin esiri olmamaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin söz konusu olabileceği bir devredesiniz. Merkür, iletişimle ilgili problemler yaratabileceğinden anlaşmalarınızda ve yolculuklarınızda ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin yüksek olması gereken bir gün. Ay ın olumlu açısı girişimde bulunmak istediğiniz konularda harekete geçebileceğinizi belirtiyor.

30 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma gününe, Ay-İkizler burcu seyri altında başlamaktasınız. Saat 02:02 Ay-Mars, görünümü günün ilk etkili enerjisi olup,  yüzeysel düşünmekten ziyade mantıklı ve dağılmadan hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Aynı anda iki veya üç işle birden uğraşırken, dikkatli olmakta yarar var. Saat 10:23 Venüs-Satürn görünümü,hayatımız, mali konular, çevresel ilişkilerimizin dikkatli biçimde gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. İşimizin getirisi,ortamındaki paylaşım, işimize olan düşkünlüğümüz, kazanç ve çalışma şartlarının önemi bir hayli kıymetli. Bizi yoran, üzen, zorlayan, iyi niyetimizi kullanan insanlara karşı gözümüzü dört açalım. Günlük hayatta kimlerle görüşüyoruz, paylaşımda bulunuyoruz, hedeflerimiz, ideallerimiz bütün bunların gerçekçi şekilde ele alınmasında yarar var. Bazen öylesine hoşgörülü davranırız ki, suistimal ediliriz, farkına varmayız. Bol bol çalışırız veya insanlara değer veririz. Ancak daha fazlasını isterler. Buna da müsaade etmeyelim. Sağlığımıza özen gösterelim. Kilo sorunlarımız, psikolojik problemlerimiz, sırf birileri üzülmesin diye üstünü örttüğümüz sorunların bizi yorabileceğini unutmayalım. Saat 11:24-31 Ocak saat 09:08 arasıda Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde acele etmeden, güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer işiniz iletişim, yolculuk, haberleşmeye dayalı ise, dikkat dağınıklı nedeniyle yanlışlıklar yapabiliriz. Onun için tedbirli olmamızda yarar var. Saat 15:39 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, tüm burçları farklı alanlarda kararlı olmaya, hedefinize uygun uzun vadeli düşünmenizde veyahut hedefler belirlemenizde yardımcı oluyor. Sizler için anlamı, öncelikle sağlık, ev, ilişki, çalışma yaşamı, geleceğinizi ilgilendiren hususlarda olacaktır. Öncelikle şu an oturduğunuz yerden memnun musunuz, ailenizle bir probleminiz var mı, bir yer almayı veya satmayı mı düşünüyorsunuz, sağlığınız yerinde mi, düzeltmeniz gereken en başlıca probleminiz veya şikayetiniz nedir? Çalışma hayatınızla alakalı bir probleminiz var mı? Neler düşünüyorsunuz. Bunları uzun vadeli olacak şekilde kafamızın içinde derlemek toparlamak gerekiyor. Saat 15:47 Güneş-Merkür görünümü gerçekleşecek. Geri hareket dönemine rastladığı için, çiftler arasında yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Dinlemeyi bilmek lazım. Bu süreçte baskılara pek gelemeyiz. Özgürce düşünmek ve özgürce yaşamak isteriz. Ancak şartlarımızı gözetmemizde fayda var. Yeni bir aşk ilişkisi yaşıyorsanız, bu süreçte lütfen karşınızdaki kişiyi inceleyiniz. Daha önce ayrılmışsanız, şimdi siz veya partneriniz tekrar dönmeyi düşünüyorsanız lütfen beklemede kalıp, geçmişte yaşananları bir daha düşününüz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili eğitim,veya başka meseleleri tekrar bir gözden geçiriniz. Esenlik dolu bir gün diliyorum. Her şey umduğunuz yönde gelişsin. İşlerinizde kolaylıklar dileğimle,

30 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız.. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız.

30 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi, ailenizi, ticari veya fiziksel konuları ilgilendiren alanlarda olumlu adımlar atabileceğiniz veya fırsat ya da olanaklarla karşılaşabileceğiniz günlerdesiniz. Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

30 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... İş ilişkilerinizle ilgili planlarınızı gizli tutma kararı aldınız ve kimsenin bilmesini istemiyorsunuz. Fakat bu sır saklama durumunuz ilerde başınıza dert alabilir.

30 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkileriniz ve değer verdiğiniz insanlarla ilişkileriniz,ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler ve hayatınızda kalıcı olarak nitelendirdiğiniz değerlerinizle ilgili mücadele enerjisi doğacağı için, kendinize olan güveninizi koruyarak, sahip olduğunuz güçlü ve mücadeleci enerjiyi spora, meditasyona veya sizi rahatlatan aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

30 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili düşüncelerinizin zihninizi tamamen meşgul etmesi olasıdır. Bazı parasal konular ile ilgili sert önlemler almayı veya hareket şeklinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bugün girebileceğiniz bir sosyal ortamda yaptığınız harcamalar ile programınızı altüst edebilirsiniz.

30 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 40" R
Ay
Koç
20° 29' 24" R
Merkür
Koç
20° 21' 50"
Venüs
Boğa
08° 20' 54"
Mars
Koç
04° 19' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 15"
Satürn
Balık
17° 04' 54"
Uranüs
Boğa
22° 41' 24"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 26"
Lilith
Başak
23° 59' 58"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>