Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki önerilerinize sürekli kapalı oluşunuz, daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. Onu sizden çok çevrenizin beğenmesini istiyor gibisiniz. Bunun farkında ve sizin çevrenizle bir arada olduğu zamanlar kendini sınavda gibi hissediyor.

İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz. İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz, çalışma hayatına denk düşen özelliklerinizle ilgili.

Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız var. Gereksiz malların satıcıları için mükemmel bir alıcısınız. Yakında, kısa sürecek bir para sevinciniz olabilir.

Bazı insanların kendilerini size ifade edeceği tüm kapıları kapatıyorsunuz. Yakınınızdaki birine karşı ön yargılı davranmaya devam ediyorsunuz. Oysa o, bu duygunuz farkında değil ve iyi niyetli yaklaşma çabalarını ürkütecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızın işlerinizdeki ihmalkarlığınız konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet sizi çok mutlu ediyor. Hayatınıza yeni giren ilişkiler, size yeni duygusal kazanımlar getirecek. Bağımsızlık duygunuz, bu ilişkilerde size yanlış telkinlerde bulunabilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümüyle, geleceğini garanti altına almak isteyen bireyin çalışması ve sorumluluklarının bilinci içinde hareket etmesi gerekiyor. Zaten bu görünüm, buna işaret. Sağlıklı, verimli ve akıllı bir şekilde mevcut durumunuzu ele almanız halinde ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı gayet iyi tespit edebilirsiniz. Saat 04:29 Ay- Kova burcu seyir etkinliği, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzusu içindeyiz. Bu enerji altında -Dünya farklı bir yer olmalı, kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünebiliriz. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışarıdan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün telefonun hiç susmayabilir. Arkadaşlarından ve görüşmediğin kişilerden davetler alabilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş geçmişte kalmalı Sevgili Teraziler. Yeni yıl sizin için yeni sürprizler demek. İstediklerinize odaklanırsanız, sizin olmaması için hiçbir engel yok.Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ve keyif veren konularda daha kolay mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı ifade etmeniz zor olmayacak. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündeminizde bugün aşk var. Sevdikleriniz için kendinizi her şeyi yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebileceğiniz, coşku ve heyecan dolu bir gün olabilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yılı aşka, keyfe ve harekete yer açarak karşılıyorsunuz. Sevdikleriniz için bir şeyler yapmak önem kazanıyor, duygusallığınız yüksek.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Venüs/Jüpiter açısı bu yılbaşı gününde en çok size yarayacaktır. Eğlence ve coşku içinde yeni yıla girebileceksiniz.Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Haberleşme, bilgi sahibi olma, bilgiyi iletme gibi konularda özel fırsatlara sahipsiniz. Bu hedefler ve tasarılar yeni yılda da zihninizi meşgul edecektir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçmiş geçmişte kalmalı Sevgili Teraziler. Yeni yıl sizin için yeni sürprizler demek. İstediklerinize odaklanırsanız, sizin olmaması için hiçbir engel yok.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 14' 32" R
Ay
Aslan
01° 04' 54" R
Merkür
Koç
27° 23' 32"
Venüs
Boğa
17° 17' 59"
Mars
Koç
09° 53' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 01"
Satürn
Balık
17° 38' 29"
Uranüs
Boğa
23° 06' 43"
Neptün
Balık
29° 16' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 37"
Chiron
Koç
21° 22' 45"
Lilith
Başak
24° 48' 21"
True Node
Koç
14° 55' 19"
Son Güncelleme : 13/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>