Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, aşk yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz.

Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor. Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda üstünüzdeki pozitif enerjiden bugünün güzel geçeceğini hissedeceksiniz. İletişim kurduğunuz çevrede başarılarınızla sıyrılabilirsiniz. Kardeşinizle, yakınlarınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda beklediğinizden güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Bugünün ortak özelliği ise aşk hayatınızdaki şansınızın açık olmasıdır. Beklenmedik anda sizi sevindirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ümidinizi kestiğiniz ne varsa bugün tam tersi gerçek olabilir. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Eski günlere özlem duyacaksın!Akılcı kişiliğinlehayatında en çok danışılan kişi olarak örnek gösteriliyorsun. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, yakın arkadaşının vereceği fikirler önemli olacak. Kalabalıklara geri dönmeye hazır mısın? Bugün oldukça aktif bir gün geçirebilirsin. Eğer sevgilisi olan bir Terazi burcuysan birlikte yeni ortamlar keşfedebilir, farklı bir çevreye dâhil olabilirsin. Sevgilisi olmayan bir Terazi burcuysan, duygusal açıdan seni heyecanlandıracak yeni fırsatlar karşına çıkabilir. Gün boyu eskileri hatırlatan konular içinde olabilir, eskiye özlem duyabilirsin. Her ne kadar gün içerisinde eski anılar aklına gelse de yeni tanıştığın insanlara şans vermekten geri kalmayacaksın. Akşamüzeri uzun zamandır beklediğin haberi alacaksın. Sevdiklerinle bir araya gelerek, aldığın haberi kutlayabilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konulara yönelik kuruntulara bugün yeniden dalabilirsiniz. Ancak, şimdi çok daha akıllıca ve mantıklı düşünebilirsiniz. Ayrıca dostlarınız ve yakın akrabalarınız sizi destekleyecekler. Böylece kendinizi daha iyi hissedecek ve olayları kabul göstereceksiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim olduğunuz kişilerle yeni işler başlatabilirsiniz. Konuşmalarda kısmetli gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodular keyfinizi kaçırmasın. Öğleden sonraki saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim konularında heyecanlı ve tutkulu olabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etme konusunda iddialı davranabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşma ve sözlerinize yansıtabilir, iletişim dolu hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partnerinizden hem maddi hem de manevi anlamda destek göreceğiniz bir zamandasınız. Eğer bu kişi partneriniz değilse bile, sizden yaşça büyük bir karşı cinsiniz olacaktır. Yeni projeleriniz, yatırım yapmak istediğiniz konular söz konusu olabilir. Hazır hem desteğiniz hem de yapabilecek enerjiniz varken fırsatları değerlendirin.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu neşeli ve hareket halindesiniz. Kısa seyahatler, organizasyonlar gelişebilir. Gün boyu dikkatiniz dağınık, günü programlamak faydalı olur. Sosyal faaliyetler yoluyla önemli tanışıklıklar edinebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yapmanızı tetikleyebilir. Ayrıca seyahatler gündeme gelecektir. Uzaklardan alacağınız haberlere sevineceksiniz. Arabanızı tamire vermek ya da değiştirmek için iyi bir gün. Komşularınızla sabah kahvesi muhabbeti yapabilirsiniz. Aranızdaki sorunları da halletmek için uygun bir zaman. Eğitimler, kursla kapınızı çalabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiç hesapta olmayan harcamalarla karşı karşıya kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu harcamalar, bir kenarda biriktirdiğiniz paranızın bir bölümünü kullanmanıza sebebiyet verebilir. Yine de harcadığınız miktarı tekrar yerine koymanızı sağlayacak bir gelir de elde edebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>