Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Değişik faaliyetlere ve sosyal aktivitelere katılma şansını elde edeceksiniz. Arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün sakarlığınız ön plana çıkacak ve bir çok işlerinizi zamanında bitiremeyeceksiniz. Mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz bugün.

Bugün eğitim ile ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız ve bu durum sizi huzursuz edecektir.

Bugün üzerinizdeki huzursuzluk sebebiyle gün içinde gelişen en ufak sorunlara bile aşırı tepkiler göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için yoğun bir gün olabilir. Özellikle sabah saatlerinde yaşayacağınız yoğunluk enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olabilir. Gün içinde yaşayacağınız yorgunluk psikolojinize yansıyabilir ve sinirli olabilirsiniz. Akşam saatlerini dinlenerek ve sevdiklerinize zaman ayırarak geçirmeniz muhtemel.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Her konuda güvence, şefkat, anlayış ve yaşamınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek istersiniz. Ailenizin düşünceleri, toplumsal farklılıklar, gelenekler ve görenekler, alıştığınız düzen, bağlılıklar tümüyle üzerinizde baskın hale gelebilir. İş değiştirmek yerine mevcut işi sürdürmek,ilişkilerinde sorunlar olduğu halde, üzerinde durmamak gibi. Venüs-Yengeç burcu ilerleyişinin bir başka önemli tarafı, eş veyaortaklarınızla aranızdaki paylaşımdır. Eğer bu konuda problemler varsa, mutlaka karşılıklı sorumluluk çerçevesinde ele alınmalıdır. Otoritelerlekaynaklı maddi ve manevi anlamda hukuken bir probleminiz varsa, bunların da mutlaka gözden geçirilmesi ve haklarınızın savunulmasında fayda vardır. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerinin üst üste gelmesi seni biraz zorlayacak. Akşam katılman gereken davete biraz geç kalabilirsin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda karşılaştığınız bazı engeller sizleri yorabilir. Geleceğe dair umutsuz bir yaklaşım içerisinde olmayın.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde finansal konularda değişkenler olabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. İlerletmek istediğiniz işlerde kendinizi daha fazla ortaya koymanız gerekebilir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Bugün bazı olumsuzluklar yaşasanız da partnerinize karşı her şeye rağmen sadık bireysiniz. Bu konumda dikkati üzerinizde toplayacaksınız.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Birçok görüşme yapabilir, seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Ağustos tarihine kadar Venüs Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sizin kariyer hayatınızdaki ilişkileri yumuşatacak, koruyup, kollama duygusu geliştirecek bir ortama ışık tutuyor. Kadın yöneticilerle sağ duyuya dayalı ilişkilerinizi geliştirmek için harika bir dönem. Onların kanatlarından yararlanmak ve güvenini kazanmak sizin için değerli bir gün olacak.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 46" R
Ay
Terazi
18° 38' 44" R
Merkür
Boğa
05° 42' 33"
Venüs
Boğa
25° 15' 40"
Mars
Koç
14° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 38"
Satürn
Balık
18° 04' 57"
Uranüs
Boğa
23° 29' 14"
Neptün
Balık
29° 25' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 26"
Lilith
Başak
25° 31' 24"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>