Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Alacağınız bir duyum, kötü saatler geçirmenize neden olacak. Haberin asılsız olduğunu öğrenecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Bunun bir problemi çözmeye yönelik bir ziyaret olduğunu ilk başta anlayamayacaksınız. Güzel bir hafta sonu, ama biraz masraflı gibi.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, finansal veya özel ilişkimizdeki paylaşımlar, miras, nafaka, krediler ve borçlar konusunda zorlanmanın işaretçisidir. İnsan bir şekilde bunları aşabilecek ve düzenleyebilecek kararlar almak ister. Kişisel olarak ilişkilerine, dış dünyaya, fiziki görünümüne, güzelliğine önem vererek, güçlü bir ilişki ile yeniden kendine gelebilir. Benim öncelikle tavsiyem, sizin bir ilişkide, bir ortaklıkta neleri merkez aldığınızdır. Sadece güvenceye, cinselliğe veya rahat bir yaşama endeksli seçimler yapıyorsanız, bunlar olmadığında kendinizi nasıl hissedeceksiniz. Siz güven duygunuzu önce kendinizde oluşturmalısınız. Bu Dolunayda temeli güçlü bir ilişkiyi, her açıdan gözden geçirip, kendi içinde dengeleri yerli yerine oturtmuş Teraziler, yeni bir ilişkiye adım atarlar. Sorunlu ilişkiler ise biter. Burada önemli olan, beraberliklere farklı bir açıdan bakmak ve hataları tekrarlamamaktır. Dolunayın yöneticisi Venüs, burcunuzda ilerliyor. Mars da aynı şekilde. Bundan sonrasında doğru bir ilişki tercihinde bulunmak için, geçmişte yaşanmış problemli ve çabucak kopan, sadece kendinden yana düşünen kişileri değil, ortaklaşa yaşamı sürdürebilecek kişiye yönelmelisiniz. Kendine güvenmeyen, yetersiz bulan Teraziler varsa, lütfen toparlanınız. Siz değerlisiniz, özelsiniz. Bunun bilincinde olunuz. Sizi gerçekten mutlu edebilecek biri karşınıza çıkabilir. Kendinizi kısıtlamayınız. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli olman gereken konularda işlerin ters gidebilir. Anlamsız konuşmalar seni huzursuz edecek.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylere neden cesaret gösterip yüzleşmediğinize dair kendinize kızgınlık duyarak hareket etmek zorunda kalabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, bugünlerde zaman alan işlere ve başkalarına ait durumlara işaret etmekte. Başkalarının parasal durumları ile ilgilenebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Boğa burcunda bir dolunay meydana gelirken bu dolunay psikolojik süreçlerinizi tetikleyebilir. Ruhunuzdaki mücadele gücünü fark edebilirsiniz. Karşınıza sizi etkileyebilecek güçlü figürler çıkarken onların varlığı sizde de yeni farkındalıklar uyandırabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Ortaya çıkan bir borç veya ödeme sizi sıkabilir. Parasal konularda dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay sizin maddi konfor alanınıza ışık tutacak. İçinde bulunduğunuz finansal krizlere çözüm bulmak için çevrenizden destek alabilirsiniz. Sevdiklerinize sahip çıkmak ihtiyacı doğabilir. Kazancınızı nasıl artırabileceğinizin alternatiflerini düşünmek için bu süreç kaçırmayın.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>