Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda karşınıza fırsatların çıkacağı bir gün sizi bekliyor. Gün içerisinde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir, hoşlandığınız ya da sevdiğiniz insanlar konuşma, duygularınızı açma fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşantınızda sıkıntılı gelişmeler olabilir. Bu gelişmelerin sebebi biraz da sizinkonsantrasyonunuzun düşüklüğü. Bugün katılacağınız bir toplantı da durgunluğunuz ile göze batabilirsiniz.

Bugün yaptığınız yatırımlar konusunda bilgilenecek, gelişmeleri izleyeceksiniz. İleride size bol kazanç sağlayacak bazı yatırımlar üzerinde kafa yorabilirsiniz. Beklediğiniz parayı bugün de alamayacaksınız.

Bugün özellikle arkadaş ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Onların yanındayken sıkılgan tavırlar göstermekten sakının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için parlak , neşeli bir gün olacak. Bugün aklınızdan geçen ya da daha önceden planladığınız her şeyi gerçekleştirebileceksiniz. Bugün zaman zaman kendinizi mutsuz ya da sıkılgan hissedebilirsiniz. Bu hisleriniz sebebi bulunduğunuz mekanlar olabilir. Bugün kapalı yerlerde kalmamaya çalışın.

5 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:18  Mars-Uranüs olumlu görünümüyle bayramın ikinci gününü selamlıyoruz. Bu enerji sizi, ilişki konularında ve genel olarak yenilikleri uygulama anlamında hevesli kılıyor. Bu heveslilik o denli yüksek ki, belki de birçok noktayı gözden kaçırmaktayız. Çünkü düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. â€'Aman artık ne olacaksa olsun diyerek evet veya hayır diye bir meseleyi sonuçlandırmak isteriz. Ancak ben derim ki, gelin bir daha duruma bakın. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Hayati bir karar verecekseniz aman gözünüzü seveyim aceleye getirmeyin dostlarım. Olasılıkları göz ardı etmeyin. Saat 12:25 itibariyle Ay-Balık burcunda ilerleyecek ve saat 20:57 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu bayram gününde, bu olumlu enerjiler,  problemlerimiz olsa da, içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Etrafınızdaki insanlara karşı ılımlı, sevgi dolu oluşunuz, sizi onların gözünde farklı bir kişi haline getirebilir. İçinizdeki sevgi gücü artacağından moral duygunuz da otomatik olarak artar ve eğer sağlık problemleriniz varsa bugün azalmaya başlar. Nereden baktığın değil, ne yaşadığındır önemli olan. Hayatın güzel yanlarını hissedeceğimiz bir bayram  geçirmemiz dileğimle,

5 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, seçimlerinizi yaparken, adil olmaya özen gösteriyorsunuz. Yaşamınızda istediğiniz gerçek değerlerin size ulaşması hep özel çabalarınızla gerçekleşiyor. Bazı zorlukların sizde yarattığı düş kırıklıklarına aldırmamayı öğrendiniz. Artık güven duygunuz daha çok gelişiyor ve çevrenizdekiler de her şeyi fark ediyorlar.

5 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

25 Ekim'e kadar parasal işlerinizde veya maddi kökenli konularda bazı aksilikler veya yanlışlıklar yaşanabilir. Kendinizi ifade ederken de yanlış anlaşılabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Dolayısıyla, yeni ortamlara girmek için uygun bir süreç olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ters giden durumlarla karşılaşmamız durumunda pes etmek, bırakmak ya da geri çekilmek yerine, gereken yenilikleri veya düzenlemeleri yapıp ilerlemeye devam etmemiz gereken(Başkasınınkiyle karışan piyango biletinize ikramiye çıkabilir! Kim bilir?) bir hafta sonu. Bugün geri harekete geçen Merkür (her seferinde olduğu gibi yine!) 25 Ekim'e kadar iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, ulaşımla ya da seyahatlerle ilgili problemler(çifte rezervasyon, uçuş rötarları, klima problemleri v.b), bilişim, bilgisayar dahil her tür elektrik elektronik ve mekanik araçlarla ilgili teknik sorunlar, evde unutulan eşyalar, kaybolan evraklar, yanlış mesajlaşma v.b türünde aksiliklere neden olabilir. Bu süreçte her konuyu iki kere kontrol etmekte fayda var. Yeni başlangıçlar yapmak veya imzalar atmak için de 25 Ekim sonrasını beklemek yararımıza olur. Zira, Merkür geri giderken atılan yeni adımlar verimli şekilde devam edemeyebilir. Ancak, Merkür gerilemesinin en güzel etkisi olarak eski arkadaşlar veya tanıdıklar ya da geçmişte başlatılmaya çalışılmış ama ilerlememişveya projeler tekrar gündeme gelebilir. Ülke olarak da, bu dönemde bazı aksiliklere açık olmamamız sebebiyle 25 Ekim'e kadar bağlayıcı sözler vermemiz veya önemli ve hayatımızı bağlayıcı yeni başlangıçlar yapmamız doğru olmayabilir. Merkür gerilemelerinde yapılan başlangıçların istendiği akıcılıkta ilerlemesi zordur.

5 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

5 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz oldukça yoğun. Yapacağınız yeni yatırımlar için alın teri dökerek para kazanıyorsunuz. Arzu ettiğiniz ortamı sağlayacaksınız.

5 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>