Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü flört, bugün sizde bir hazımsızlık yarattı. Bu flörtü yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz. Bugün akşamı bu sıkıntılı bekleyişle getireceksiniz.

Verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş hayatınızda küçük gönül oyunlarından vazgeçin. Övüp durduğunuz insanlar bununbecerilerinden kaynaklandığı yanılgısı içerisindeler. Sizi standardınızı arttırabilecek birteklifi bekliyor.

Şans oyunlarından umduğunuzu bulamıyorsunuz. Büyük harcamalarınız var. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Bugün diğerleri arasında unutup gittiğiniz bir ödeme kapınızı çalacak.

Sizde çok emeği olan yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde vefa duygunuzu ön plana çıkartabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne, çok büyük bir sorununuz yoksa, genellikle neşeli başlıyorsunuz. Kendinizi doğrudan size yönelik olmayan üzüntülere karşı şerbetlemiş gibisiniz. Aile bağı kadar yakın bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşanıyor. Buna uzak kalmak elinizde değil. Bunu bildiğiniz için pek gönüllü de olmasa onları bugün arayacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, ailemiz, vatanımız ve toplumsal konularda hassas davranmanız anlamına geliyor. Aslında bilinçli şekilde incelesek, belki de kafamızı taktığımız problemi rahatlıkla çözebiliriz. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınızı düşünme ve korumada hassas olduğunuzu, ideallerinize uygun şekilde uzun vadeli düşünmenin de önemini vurguluyor. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz-iş hayatımız, ailevi konularda hassasız. Fakat güçsüz değiliz. Jüpiter sizleri destekliyor. Kendinize güveniniz. Geçmişe değil bugüne bakınız. Siz isterseniz her konuda başarılı olursunuz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam anlamıyla rutinine adapte olabileceğin gün bugün! Ay disiplinli ruh halinde hareket ederken günlük rutin işlerine yönelebilir, planlı ve programlı bir şekilde işlerini tamamlayabilirsin. Özel sektörde, müşteri odaklı bir pozisyonda çalışıyorsan, iletişimde sıkıntı yaşayabilirsin. Yakınlarına olan sevgini sözden çok, onların hoşuna gidecek jestlerle belli edeceksin. Uzun zamandır almak istediğin bir kıyafeti yahut telefon, tablet gibi bir ürünü alarak, kendini de ödüllendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, beğendiğin kişi seninle iletişime geçebilir. Akşam saatlerinde yakın bir aile dostu ile iletişimin olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Var olan şartlarınızı bozmadan hayatınıza yeni bir soluk kazandıracak olan bu işsizleri fazlasıyla heyecanlandırabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmak sizi daha başarılı yapabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destek sizi motive edecektir. Eviniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaşam alanınızı daha keyifli bir hale getirmek için dekoratif hoş objeler alabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BELLİ tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarda bulunan bir dostunuzla görüşeceksiniz. Onun desteğini isteyebilirsiniz. İçinizden yükselen duygular sizi farklı alanlara götürebilir. Sevdiğinize daha fazla zaman ayırabilir, ona gösterdiğiniz ilgiyi fazlalaştırabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ani ve beklenmedik yolculuk, ziyaret ve görüşmeler ortaya çıkabilir. Sonrasında görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek isteyebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi ortaya koymakta zorlanmayacağınız bir gün olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev aile içi ilişkiler bugün odak noktanız. Annenizin ihtiyaçlarına kulak kabartın. Geçmişten gelen aile meselelerini olumlu şekilde çözebilirsiniz. Yardım derneklerinde gönüllü çalışmak, kimsesiz çocuklara yardım etmek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Paranızın bereketini fark edeceğiniz bir zaman. Hayatı sevdiklerinizle karşılık beklemek paylaşın.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>