Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak, ama yapayalnız duruyorsunuz.

Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz. Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor.

Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil.

Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, statükoya teslimiyetinize neden olmamalı. Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyebilir. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Ailenize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları gergin bir ruh hali yaratabilir. Ev kazalarına karşı dikkatli olun. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar yeni bir eve taşınmak gündeminizde olabilir. Aile bireylerinize ilgili haberler alabilirsiniz. Sizlerin desteğine ihtiyaçları olabilir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dikkatli ve disiplinli davranıyorsun!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Dikkatli ve disiplinli olmanın faydasını göreceğin bir gündesin. Eğer hayata geçirmek ve yalnızca kendine sakladığın planların varsa bugün hareket geçmelisin. Karşı tarafı ikna etmen ve ona sözlerini benimsetmen kolay olabilir. Gökyüzünün olumlu etkisi duygularını ifade etmeni kolaylaştıracaktır. Senin için artık aşkta gerçekleri görmek vaktinin başladığını söyleyebilirim. Aslında bu gün kafandan türlü türlü şeyler geçiyor? O yüzden bunları toparlayıp, soru işaretlerini azaltmalısın. Ayrıca gün içerisinde evini güzelleştirmeye fazladan mesai harcayabilirsin.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle ilgili bazı kararları ortak almak ve geleceğe yönelik bazı sorumlulukları birlikte üstlenmek sizi hemen endişelendirmesin. Bu geçici bir süreç olabilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize ait bir konuda sıkışıklıklar ya da bitişler gündeme gelebilir. Gereksiz yere ısrarcı olmamaya bakmalısınız.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve denge seven Teraziler üstünlük kompleksi ile sizi yoran insanlarla meşgul olabilirsiniz. Adalet duygunuz zedelenebilir. İlham veren insanlarla nezih ortamlar yaratmak için çabalamak faydalı olur.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcuna geçen Merkür 24 Ocak'a kadar ev hayatınıza düzen getirecek. Her türlü tadilat, tamirat, onarım işleri için uygun bir zaman. Yer değiştirme ya da dekorasyona yönelik girişimlerde bulunma zamanı. Evdeki mantıklı diyaloglar her bireyin sorumluluklarını tekrar hatırlamasına neden olur.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 07' 39" R
Ay
Boğa
19° 25' 28" R
Merkür
Koç
22° 00' 12"
Venüs
Boğa
10° 47' 08"
Mars
Koç
05° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 10"
Satürn
Balık
17° 14' 25"
Uranüs
Boğa
22° 48' 17"
Neptün
Balık
29° 08' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 53"
Lilith
Başak
24° 13' 08"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>