Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi. Çok zorlanıyor ama. Karşı cins arkadaşlarınız güvence istiyorlar, siz de bu yok. Bu yüzden karşınızdakinin ilgisi sizin ruhunuz bile duymadan, başlamadan bitebilir. Bugün bir karıştırın bakalım.

Uyuşukluk ve tez canlılığı birlikte barındıran karakterinizin en fazla kafa karıştırdığı alan burası. Alt kademenin bir sorunu yok, ama üst kademe ne tür bir çalışan olduğunuzu anlamak istiyor. Üstün yetenekleriniz olmasa sizinle ilgili yazı tura atacaklar neredeyse. İş güç sahibi insanlar sizinle ilgili tartışıp birbirlerine küsmeye mecbur değil, bilesiniz.

Bu günlerdeki kabusunuz, karşınıza dizilen dört ödeme. Somut çözümler aramak yerine, boş boş düşünüyorsunuz. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilsiniz. Her zamanki gibi yine yakınlarınıza güveniyorsunuz galiba. Zaman kaybetmeden kıpırdamanızda yarar var.

İnsanlar üzerindeki kredinizi yemeyin. Midenize oturabilir. Bu kredide pek emeğiniz yok. Kredi neredeyse tümüyle doğal güzelliklerinizin. Bu yüzden mi bu kadar gözü kara besleniyorsunuz onunla ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında etkili Merkür-Koç burcu geçişinde, İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir. Fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları nedeniyle gerginlikler yaşanabilir Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde başlayacak süreç, hedeflediğin pozisyona ulaşmanda seni biraz daha umutlandıracak.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerek çalışma hayatınız gerekse ev yaşantınızda memnun olmadığınız bazı şeyleri hayatınızdan çıkarabilir ve yerini daha modern daha aydınlık fikirlerle değiştirebilirsiniz. Bu bir dekorasyon değişikliği veya yaşantı tarzında bir düşünce değişikliği olabilir. Aynı zamanda çalışma hayatınızda işlerinizi birlikte yürüttüğünüz kişilerle beraber bir projeden destek alabilir veilişkilerini daha da güçlendirebilirsiniz

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşırı harcamalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Maddi durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Paranızı, yeteneklerinizi, sizi ileriye taşıyacak her şeyinizi gözden geçirebilirsiniz. Duygusal olarak daha kontrollü ve net olabildiğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınız içinde konuşmalar yapabilir, kendinizi dinletebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır yaşadığınız olumsuzluklara duyduğunuz öfkenin sizi köreltmesine yeteneklerinizi kullanmanıza engel olmalarına izin vermekten vazgeçmelisiniz. Duygularınızla aklınız arasında ki bağı dengeleyerek sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu belirlemek konusunda kararsız kalmamalısınız. Ruhsal tekamülünüzün fazlasıyla yoğun olacağı bu süreçte kendinizi yeniden keşfedecek ve dünyayı farklı değerlendirerek yaklaşımlarınızı bu doğrultuda belirlemelisiniz. Bugün işinizle ilgili konularda etkin olmaya çalışmalı maddi konularda ki beklentileriniz gerçekleşmesi için mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise popülariteniz oldukça yüksek.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz veya sevgilinizle olan iletişiminizi artıracaksınız. Anlaşmalar gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda görüşmeler yapabilir, danışmanlık almak için harekete geçebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Koç burcuna geçerek sizin ikili ilişkilerinizi tetikliyor. Gerekgerekse özel hayatta hızlı bir iletişim dönemine hazır olun.Yeni fikirlerin, projelerin, sürpriz gelişmelerin havada uçuştuğu bir dönem. Bugün sizi heyecanlandıran olaylarla karşılaşırsınız. Sakinliğinizi elden bırakmadan kendiniz için en doğru olanı yapın.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, şehir içi seyahatler veya şehir dışına kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Eğer şehir dışına bir gezi amacıyla giderseniz, aradığınız dinlenceyi bulmanın yanında, birçok yeni şey öğrenebilir ve ileride bunlardan faydalanabilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>