Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı tarafın da sizinle aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmamalısınız. Hissettiklerinizi açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli.

Garip bir şekilde şansınızı erteliyorsunuz. Verimsiz bulduğunuz toplantıları verimli hale getirmek biraz da sizin elinizde. İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir.

Haklı endişelere dayalı küçük hesaplar, çapınızı aştığı düşüncesiyle bazı büyük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor. Bugünlerde kısmi rahatlamalar getirecek para girdileriniz var.

Uzun bir kararsızlık döneminden sonra yeni yeni ilgi duymaya başladığınız bir oluşum, esas olarak dışardan itelemelerle sizi bir anda içine alabilir. İyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz var. Bugün soğukkanlılığınız, biraz hesapçı davranışları daha net yakalamanızı sağlayabilir. Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli olacak. Takıntılarınızla tartışmalar çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde neticeler alabilirsiniz.

6 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:39  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Huzurlu bir ortam, güven duymak, etrafınızdaki insanların tutumları sizin için çok önemli. Ortamı geren, gereksiz yere olayları tırmandıran kişilere karşı mesafe koyabilirsiniz. Bugünkü enerjiler aileniz, eviniz ve duygusal yaşamınızla alakalı her konuda kendinizi güvende hissetme arzunuzu göstermektedir. Hayatta kalabilmek ve cesaretle ileriye gidebilmek için düzgün bir aile yaşamına, sahiplenilme ve korunmaya özel önem verebilirsiniz. Kendinizi dış dünyada güçlü  bir şekilde ifade edebilme isteğiniz bugün son derece yüksektir. Saat 00:46 Ay-Venüs ile olumlu bir görünüm yaptığında, planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz, mevcut durumunuza odaklanmanız faydalıdır. Siz kendinize inanın ve güvenin. Saat 13:37 Ay-Neptün etkisi altında,  geçmişi d unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz yönünde sizi rahatlatıcıdır. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,  

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu,çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor. Bugün, inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin, ortağınızın veya yakın ilişki içinde olduğunuz bazı kişilerin hareketlerindeki değişiklikler ya da özgürlük arayışları karşısında daha anlayışlı olmanız gerekebilir veya tam tersi siz bu türlü arayışlar içine girebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

6 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MANTIK ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sezgisel gücünüz de kuvvetli. Bunu kullanmalısınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>