Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızda bir süreden beri devam eden sorunlarınızı çözebilmeniz için harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz.

İş ortamınızda yeni metotlarla karşılaşabileceğiniz ve bunları en iyi şekilde uygulamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızın yardım teklifini geri çevirmeyin.

Parasal konularda aldığınız önlemler sayesinde bir miktar para biriktirmeyi başardınız. Bugün birikimlerinizin bir kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün ikili ilişkilerinizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde bazı beklenmedik değişimlerin olması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tıkandığınız konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkartmanız, şu dönem sizi biraz rahatlatabilir. Yaşamınızda birçok çözümsüzlüğün anahtarı sizdeyken, etkilenmelere açık duruşunuz pek yararlı değil. Yüzleşmeniz gereken gerçekleriniz var. Bu hesaplaşmada göstereceğiniz cesaret, onları daha iyi görmenizi ve kısa sürede toparlanmanızı sağlayabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İlişki-evlilik veyaortaklığınızla alakalı konular üzerinde bu dönem bir hayli hareketli, aktif ve hızlı kararlar alınmasına neden olabilir. Ancak diğer taraftan kafamız karışık. Ne yapmalıyız? Tabii ki öncelikle ilişkimize bir bakmak lazım. Aramızdaki sevgi birliğine. Düzeltmemiz mümkün mü yoksa tümüyle bu ilişki bitti mi? İlişkisi olmayanlar bu dönemde karşılarına sürpriz bir şekilde çıkan kişi hakkında iyice gözlemde bulunmaları lazım. Onu tanımak gerekiyor. Cüretkar ve özgür ilişki kurma biçimi, bu dönemin özünde var. Sabırsızlık ve bir an önce değişimde bulunmak, ancak ilerisini düşünmemek. Oysaki daha dikkatli ve daha seçici olmak gerekiyor. Oldu bittiye getirmemek lazım hiç bir şeyi. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki disiplinli tavrın işini boşlayanları da hizaya getirecek. Evdeki tavrına küçük tepkiler gelebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde işlerinizin yoğunluğu zihninizin daha fazla çalışmasına ve bir konuya birden fazla çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Üzerinize bina sorumluluklar sizleri hem bedensel hem de zihinsel anlamda yorabilir. Ancak bunlara pratik çözümler bularak daha kolay halledebilir ve işinizi daha kısa bir sürede bitirebilirsiniz. Zaten sizler de iyi bilirsiniz ki en iyi şeyler en büyük zorluklardan sonra gelendir. Bu nedenle sorumluluklarınız sizi yıldırmasın.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İşle ilgili konularda bazı erteleme ya da iptaller yaşanabilir. Yine deve para konularında destek bulabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kiminle nerede ne konuştuğunuza çok dikkat edin. Kelimler size pahalıya mal olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet doğru olanı doğru zamanda söylemektir. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise; Evliyseniz eşin yakınları ya da arkadaşları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinize anlayışla davranır ve olan biteni anlatması için ona şans verirseniz sorun ettiğiniz konular çözüme kavuşacaktır. Bekar Terazi'ler sizlerde aşktan korkup daha nereye kadar saklanabilirsiniz. Unutmayın Aşk geldiği anda kapıyı çalmadan yüreğinize girer…

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekârsanız basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirsiniz. Evliyseniz bu süreçte ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcuna geçiş yaparak ikili ilişkilerinizi canlandırıyor. Partnerinizle bu dönemde sürpriz kararlar alabilirsiniz.Ani gelen ortaklık teklifleri size yeni ufuklar açar. Yeni bir işe geçmek için tekliflere hazır olun. Hayatta bazen sürprizlerle direnmeden karar almak daha doğrudur. Kalbi boş olanlar aniden birine aşık olabilirler.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyeniz bugün oldukça yüksek olabilir. Bu enerjinizi yapıcı olarak kullanmaya çalışın ve işlerinizi de tezcanlılıkla yapmaya kalkmayın. Planlı ve rahat şekilde çalışırsanız, enerjiniz sayesinde kısa zamanda çok yol katedeceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>