Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdaki insanin sizi anlamadığını düşünüyor, kendinizi hırpalıyor, o insana da haksizlik ediyorsunuz. Yeni arayışlara girmeden önce elinizdekinin kıymetini bilmelisiniz.

İşlerin bir anda yoluna girmesini beklemek saflık olur. Gereken çabayı gösterdikten sonra biraz zaman tanımanız gerekecek. Hevesinizi kıracak bir gelişme olabilir. Bu engeli aşmalısınız.

Yatırımlarınız yavaş birikiyor. Yatırımı yoksa hemen başlasanız iyi olur. Yeni adımlardan olumlu sonuçlar çıkarabileceğiniz bir gün içindesiniz. Fikrini almak istediğiniz kişiyle kontağa geçin.

Ailenizden birisine karşı edeceğiniz düşüncesiz bir söz ev içinde gerginliklere yol açabilir. Gerektiğinde özür dilemeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgi dolu ve nazik bir kişiliğiniz var. İnsanlara karşı sürekli olumlu duygularla yaklaşmanız güzel tabii. Özellikle zor durumdaki yakınlarınıza yardim etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Daha önceki deneyimlerinizde hayal kırıklıkları yaşadınız ve şimdi insanlara yaklaşmaktan biraz çekiniyorsunuz. Çevrenizde size tahmin ettiğinizden daha çok değer veren birisi var.

9 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 9 Kasım saat 01:09-28 Kasım saat 04:26 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, parasal konuları yine derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Çıkarlarınızı öne alabilirsiniz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı hesap edersiniz. Kaynaklarımızı değerlendirme biçimimiz, fiziksel ve ruhsal sağlığımız, yeniliklere olan bakış açımız, eğitimdenhayatına kadar olan meseleler bu süreçte önemli olacak.  Öyle pek ılımlı düşünmemiz mümkün değil.   Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız. Saat 22:41 Venüs-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi değerlerimize olan düşkünlüğümüzün ve  güce olan ihtiyacımızın işaretçisi oluyor. Hal böyle olunca, derinlikli bir şekilde durumumuzu gözden geçireceğiz. Ancak diğer taraftan sosyal ilişkilerimize, hayatın güzelliklerine, sevdiklerimizle bir arada olmayı da isteyeceğiz. Her şey tabii ki çoğu zaman paraya bağlı oluyor. Bu da bizi yoruyor. Gönlümüzden geçeni anlayacak insanlarla,  sevgi dolu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

9 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve son durumunuzdan siz de memnun kalacaksınız..

9 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir. Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir. Değşimden korkmayın! Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ başlangıçlar yapmak isteyebilir, bu yönde düşünceler geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklamadan önce, onları gözden geçirmelisiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

9 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>