Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte güzel planlar yapabilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve elinizdeki bazı işleri tamamlamak için fırsatlar elde edeceksiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz.

Maddi konularda sabah saatleri genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve bir beklentinizin gerçekleşme ihtimali olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün öğle sıcaklarında sağlığınıza dikkat etmeli ve ani girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar bugün gündeminizi oluşturacak. Zamanınızın çoğunu ailevi sorunlarınızla meşgul olarak geçirebilirsiniz. Gün içinde dikkat dalgınlığı yaşayabilir ve sorunlarınızın çözümünde mantık hataları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir davete katılmanız muhtemel. Bu davette eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gecikme veya tersliklerle karşılaşma riskini bu zaman dilimi içinde önemsemeniz gerekir. Böylece işleriniz aksamaz veya karışıklıklar nedeniyle gerginlik yaşamamış olursunuz. Ayrıca bu saatlerde, sadece bir kişiye veya duruma bağlı kalmak yerine farklı çözüm yollarını da devrede tutmak yararlıdır. En azından biri olmazsa diğerini devreye koyarak işlerinizi halledebilirsiniz. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bazı kişilerin sizi anlamadıklarını düşünürsünüz. Sorunlarınız vardır. Bunlar bazen aileyle ilgilidir bazen de özeldir. Bir şeylerin sizi baskı altına aldığını hissedersiniz. Bunların altından kalkabilmek kolay değildir. Ancak imkansız da değildir. Bir çözüm yolu veya iyileşme meydana gelebilir. Saat 15:01 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Kendimize duyduğumuz güven, eksiklerimiz, düzenlememiz gerekenler üzerinde durabiliriz. Bizi neler mutlu etmekte ve neler rahatsız etmekte bunları şöyle bir gözden geçirebiliriz. Eğer bu gözden geçirmeyi dürüst bir biçimde yaparsak huzurlu oluruz. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazlayapmak zorunda kalacaksın. İnsanların ne düşündüğüne takılmadığın sürece her şeyin üstesinden gelebilirsin.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz ve ikna edici üslubunuzla maddi kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksamalar olabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Yeni başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar olabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kişisel konularda dalgın olabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcayın. Özel hayatınızdaki fikir ayrılıklarına takılmayın.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesaretinizi de topluyorsunuz. İkili ilişkilerde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Aileniz ve geçmişinizle ilgili konularda da daha ciddi, gerçekçi bir duruş sergileyebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>