Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir. Hiçbir şey eskisi gibi heyecan dolu değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor.

Bugün kısa bir toplantıda azı uyarılar alabilirsiniz.. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor.

İyi niyetli çabalarınızın yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi gelişmeler içersindesiniz.

Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:53 itibariyle Mars-Neptün kavuşumu, aile hayatımız, evimiz, aşk hayatımız ve bizim elimizde olmayan bir takım durumlar nedeniyle yaşanan sorunları, gerçekçi bir bakış açısıyla gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Bu sorunlar doğaldır ki, çevremizle olan iletişimi, ilişkileri de rahatsız ettiği için, kendimizi sanki cenderede gibi hissediyor olabiliriz. Ancak böyle durumların da, fazla hassasiyetle, sadece kendi bakış açımıza göre ele alınmaması gerekir. Altında yatan nedenlere bir bakmak gerekir. Her şey bazen, bizim istediğimiz gibi olmuyorsa, bunda da bir hayır olduğunu düşünmeliyiz. Şu aralarda kararlarımızı bir daha bilinçli şekilde ele almak hakikaten çok kıymetli. Evden taşınmak, aileden kopmak veya bir arada yaşamak yönündeki her türlü meseleyi şartlar çerçevesinde ele alalım ki, daha tutarlı ve doğru yolda ilerlememiz mümkün olsun. Ne kimse bizi kurban durumuna düşürsün ne de biz birilerini, kendi bakış açımıza göre değerlendirip, beklentilerimize uymuyor diye üzmeyelim. Saat 19:23 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, sizi harekete geçirici ve iletişimde bulunmanızı sağlayıcıdır. İnternet üzerinden yazışmalar, yenilikleri hızlıca ele almak mümkün gözüküyor. Saat 20:38 Ay-Jüpiter arasındaki görünümü, sizi canlandırıcıdır. Dostlarınızla konuşursunuz, yazışırsınız. Fikirlerinizi dışa yansıttığınızda insanlar can kulağıyla dinler. Kendinize güvenirsiniz. Özgürce hareket edersiniz. Sevdiğiniz kişilerden destek görürsünüz. Kafanızın içinde yeni plan ve projeler üretirsiniz. Girdiğiniz ortamda dikkatleri çekersiniz. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını gizlemek yerine olduğu gibi ifade etmek çok kolay olacak. Gökyüzünde bu anlamda destekleyici etkiler var.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yıla parasal konuların ön planda olacağı bir giriş yapıyorsunuz. Elinizdeki birikimi ve imkanları sıkı muhafaza etmelisiniz. Yanlış kanallara yanlış paralar harcamamalısınız. Eli açık olmamakta fayda var. Öte yandan yeni fırsatların kapınızı çalacağı günlerdesiniz. Bu sebeple elinize geçen her imkanı doğru kullanmalı, olasılıkları da göz önünde bulundurmalısınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, konuşma ve görüşmeler açısından canlı geçebilir. Yeni yıl başlarken kendinizi daha hareketli hissedebilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızı harekete geçiren olaylarla karşılaşacaksınız fakat bu durum geçici, merak etmeyin. Size sıkıntı veren olay ve düşüncelerden tamamen kurtulup bambaşka ve yapıcı konulara yönelebilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aileyle ilgili konularda gösterdiğiniz çaba ve gayretin yerini ve karşılığını bulmadığını düşünebilirsiniz, bu nedenle kendinizi yorgun ve bezmiş hissedebilirsiniz. Ancak bunun yalnızca geçici bir durum olduğunu unutmayın.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>