Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir. Hiçbir şey eskisi gibi heyecan dolu değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor.

Bugün kısa bir toplantıda azı uyarılar alabilirsiniz.. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor.

İyi niyetli çabalarınızın yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi gelişmeler içersindesiniz.

Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni yılın ilk gününe, saat 09:11 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyriyle merhaba diyoruz. Yaşamınızı gözden geçirin fakat bunu yaparken olayları negatif tarafından görmeye çalışmayın. Kişisel açıdan, risklerden uzak durmaya özen göstermeniz gereken bugün, her şeyi ve herkesi kontrol etmeye çalışarak kendinizi güvende hissetmeniz mümkün değildir. Ayrıca sizi tedirgin eden konuları, başkalarıyla değil, bilhassa durumun sorumlusu olan kişi veya kişilerle karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmanız, günü daha huzurlu geçirmeniz açısından son derece faydalıdır. Ayrıca bugün sizin sorumluluğunuz altındaki işleri, belirleyeceğiniz zaman içinde bitirmeye çalışırsanız, hem huzurlu hem de başarılı bir gün geçirmiş olursunuz. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle seyahat ve yurt dışı bağlantılarına yönelik yaptığın planlara bağlı kalacağın söylenemez.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz finansal seçimlerinizin bedelini ödemeniz sizin geleceği stresli bir şekilde sorgulamanıza neden olacaktır. Bu durumda biraz daha yumuşak ve tolere seviyeniz yüksek olmalı. Finansal sorunlarınız için alacağınız destekleri çok iyi planlamalısınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde biraz rahatlamak için uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda biraz yorgun hissedebilirsiniz. Finansal işlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde riskli işlerde karar almanız gerekebilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygularınızı harekete geçiren olaylarla karşılaşacaksınız fakat bu durum geçici, merak etmeyin. Size sıkıntı veren olay ve düşüncelerden tamamen kurtulup bambaşka ve yapıcı konulara yönelebilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızı veya alışverişlerinizi gözden geçireceksiniz. Bugün, ailenize yardım etmek veya onlardan yardım almak önem kazanabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, inzivaya çekilerek yıla kendinizi pek çok blokajdan arındırarak başlayabilirsiniz. Spirtitüel dünyanın içine dalmak, yeni öğretilerden faydalanmak, mistik konulara eğilmek için oldukça uygun. Mutlaka deniz kenarına gidip yeni yıl için isteklerinizi yürekten dileyin. Bol bol dua edin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>