Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir. Hiçbir şey eskisi gibi heyecan dolu değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor.

Bugün kısa bir toplantıda azı uyarılar alabilirsiniz.. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor.

İyi niyetli çabalarınızın yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi gelişmeler içersindesiniz.

Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Güne pozitif bir ruh haliyle başlıyorsunuz. 2019’a girmemizle beraber Yay burçları da geçmişi geçmişte bırakıyor. Geçmişten kopmadıkça pozitif gelişmeleri yaşayamadığınızı 2018‘de anladınız. Artık yeni bir sayfaya ihtiyacınız var. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağı aşk hayatınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu yine aşk hayatınıza vurgu yapsa da bu sefer geçmişteki ilişkinizden bir haber alabilirsiniz. Unutmayın geçmiş geçmişte kaldı. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar aşkınız için savaşıyorsunuz. Artık uzaktan sevmek yok ya da hislerinizi gizlemek yok. Doya doya aşkı yaşayacaksınız. Cinsel çekim gücünüz de çok fazla, partnerinizle mıknatıs gibi birbirinizi çekebilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken nokta, aşkta agresif olabilirsiniz. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Çocuğu olanlar varsa bu dönem tüm enerjilerini ona harcayabilirler.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine odaklanacaksın! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor ve seni sarıp sarmalıyor. İç dünyanın zenginliği, seni başka alanlarda beslese de duygusallıktan uzaklaşman senin iyi daha iyi olacak. Özellikle ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan aşk hayatın adına kararlar almaktan çekinmeyeceksin. Eski sevgilin ile görüşmeyi bırakabilir, bir süredir flört ettiğin kişiden sıkıldığını fark edebilirsin. Bugün yalnızca kendini düşüneceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan ve uzun zamandır onları göremiyorsan, ani bir kararla soluğu onların yanında alabilirsin. Akşam saatlerinde üzerindeki ağırlığı atmak adına bitki çaylarıyla rahatlayabilirsin.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yardımlaşmanın ve fedakarlığın önemini ilişkilerde daha net anlayacağınız bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Zihninizde yeni fikirler canlanabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Ortaklı konulardaki krizler duygusal baskı yaratabilir. Zihinsel çabaya girebilirsiniz, yapıcı olmanız gereken konular var. Kendinizle ilgili konularda daha çok düşünüp, sorumluluk alacağınız işlerin altına girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı konular etkisi altında kalabilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son gününde olaylar, gelişmeler biraz kontrolünüz dışında kendi gidişatında akabilir. Siz de kendinizi bu gidişata bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Manevi ve ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınız aktif. Gün boyu yaratıcı becerilerinizi harekete geçiren olaylar yaşanabilir. Bir yanınız yalnız kalmayı arzularken; diğer yandan sevdiklerinizle sosyal programlar cezbedici olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan Mars, aşk, hobi, çocuk ve eğlence hayatınıza renk katacak. Yeni bir hobiye ya da sportif faaliyete başlamak için harika bir dönem. Aşk hayatınızda maceranın zirvesine ulaşabilirsiniz. Canlı, hareketli tavırlarınız sosyal ilişkilerinizde ön plana çıkmanıza neden olur.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>