Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde bir çeşit kıskançlık uyandırıyor. Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek istemiyorsunuz. .

İş yaşantınızda bugünlerde büyük bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimse geleceğinden emin değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime dokunmamalısınız. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir.

Bugünlerde bazı ilişkilerinizde aşırı bir duygusallık içindesiniz. Birkaç arkadaşınız tarafından bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz. İş, aşk ve sosyallik dengeleriniz mükemmel, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Epeyce zamandır içinde olduğunuz bir uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Bu gelişme sizi yeni tasarımların içine sokabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz incelikleri, anlayışı insanlardan görmekte zorlanmaya neden olur. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Saat 13:59-22:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ulaşımda tedbirli ve dikkatli olmakta yarar var. Ay-Başak burcu seyri Saat 22:13 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız haberler dikkatinizi yoğunlaştırmanıza neden olacak. Yakınlarınızla görüşebilir, davet ve toplantılara katılabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Biraz ilgili davranın.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda ciddi bir haberleşme trafiği yaşayabilir, uzun süredir duymak istediğiniz haberleri duyabilir, ümidinizi kestiğiniz noktalarda tekrar canlılık yaşayabilirsiniz. Gelen bu haberler sizlerin geleceğe daha umutla bakmanızı sağlarken güvensiz ve çekimser kaldığınız her konuda da güçlenmenizi de sağlayacaktır.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğitim işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Akam saatlerinde daha fazla görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız aratabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın ilk gününde uzaklar, yurt dışı bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın dışında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda hırslı taraflarınızı ön plana çıkaracaksınız. Aklınız bazı konularda net olmadığından zaman zaman ne yapacağınızı bilmekte, hangi yöne gideceğinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür sizi oldukça aktif kılacak. Gerek zihinsel gerekse yaratıcılık olarak kendinize yatırım yapacağınız en aktif dönemdesiniz. Devam ettiğiniz eğitimlerden sertifika alır mezun olursunuz. Blog açmak, web sitesi kurmak ya da yenilemek için harika bir dönem. Sosyal medya üzerindenprojeleri yaratma fırsatınız var.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>