Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Gün içinde sıkıntılı ve uyumsuz bir psikoloji sergileyebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberlerin bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz olabilir. Akşam saatleri sizin için neşeli geçebilir. Yakın dostlarınızla eğlenebilir onlarla uzun süreden beri yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Saat 05:14 itibariyle Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji günü eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde artistik ve yaratıcı becerileriniz ön plandadır. Gün boyu bu türden aktivitelere ağırlık verebilirsiniz. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek.Bu süreçte para olgusu son derece kıymetlidir. Çünkü yaşantımızı sürdürmek, ilişkide başarılı olabilmek ve yeni bir hayat kurabilmek için çok tutumlu bir şekilde mali konular ele alınmalıdır. Yaylar için belirli bir bütçe içerisinde yapılacakları gözden geçirme zamanıdır. İş hayatında da para ve getirisi önemsenecektir. Tutumluluk ve tedbirlilik hali mevcuttur.  Bastığınız adıma dikkat edersiniz. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci fakat paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz. İş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artacak.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Yaylar, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. . Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yepyeni birfırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Acele karar vermemeye çalışın. Ailenize yada güvendiğiniz yakınlarınızın da fikirlerini alın.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde iletişim şekliniz ve tavrınızdaki anilikler bugün onları kırıp, incitebilir. İletişim alanınızda varolan problemli enerjilerden dolayı kendinizi daha iyi ifade etmek için çabaya ve sabıra ihtiyaç duyacağınız bir zamandasınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>