Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzda büyük payı var. Ama siz şu gereksiz kıskançlıkları bir an önce atmalısınız. Bugün de küçük bir kıskançlık sorunu yaşayabilirsiniz.

İş ilişkilerinizde bulduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen son derece mutlu görünüyorsunuz. İlerleyen saatlerde bir görüşmeniz olacak.

Bankadaki küçük birikiminize dokunmak istemiyorsunuz. Size destek olmak isteyen bir yakınınız var. Çoktan almış olmanız gereken bir alacağınızı alamıyorsunuz. Bu bütçenizde bir açığa neden oldu.

Bir tartışma içine girmeniz halinde bütün problemlerin sorumlusu ilan edilebilirsiniz İşyerinizdeki probleme aklı başında biri gibi sağduyulu yaklaşmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir akrabanızın ağır hastalığı sizi üzüyor. Bugünlerde bununla ilgili bir yolculuk yapabilirsiniz. Bugünü başka türlü yaşamayı düşünüyorsunuz. Ama öğle saatlerinde canınıza sıkacak bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Günün sonuna doğru ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınız tarafından akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:06 Mars-PLuto kavuşum etkisi altında Salı gününe adım atacağız. Bu enerji,  iş hayatınız, aşk ve maddi konulardaki kararlılığı yükselticidir. Güçlü bir şekilde yolunuzu çizmeniz mümkündür. Rastgele veya risk taşıyan işlerden uzak durunuz. Bu görünüm, bir mirasın pay edilmesi veya ortaklar arasında yaşanan gerilimi gösterebilir ve hatta bu kişilerle aranızdaki mücadelenin sizi epey yorduğunun göstergesidir. Ayrıca çalışmanız, kimseye muhtaç olmamamız gerektiğini de hatırlatır. Paraya olan ihtiyacın işaretçisidir. Artık kontrollü bir şekilde harcamalarınızı düzenlemenin önemini vurgulayıcıdır. Sizi maddi ve manevi anlamda sahip olduğunuz değerleri korumaya sevkeder. Bazılarınız için emekliye ayrılma ve yeni bir planlamanın göstergesidir. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan çıkarlarımızı korumak istiyoruz diğer yandan mali anlamda çok güçlü olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu mecburiyet hali bizi yorabilir. Duygularımız disiplin altına alınır. Her şey ya güvence ya sorumluluk üzerine oturmuş gibidir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt görünümü maddi konuların, güvence arzunuzun, mücadele azminizin yoğunluğunu gösteriyor. Ancak bir o kadar da duygusal baskıların işaretçisi. İnsan kendi kendiyle bile kavga edebilir. Bir şeyi toparlamaya çalışırken diğer tarafı bozabilir. Sözgelimi güvende olmadığını düşündüğünde hırslanır. Hırslandığında duyguları devreden çıktığı için soğuk bir insan haline gelir. Bu ilişkilerde, parayla alakalı konularda problem yaratabilir. Saat 11:52 Ay-Uranüs görünümü,  finansal-kazanımlar-aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde güvenliğinizi bir hayli önemsediğinizi gösteriyor. Bir meydan okuma veya size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz.  Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, sezgilerinizi inanılmaz ölçüde yükseltiyor. Özellikle para-ilişki-güvence konularında burnunuz gayet iyi koku alıyor. Kontrol etme dürtünüz bugün fazlasıyla yüksek. Size ait olanı kimseye yar etmeniz mümkün değil. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı duygusal ilişkilerde, partnerinizin size karşı davranışlarınızdan çeşitli anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, karşı tarafın tepkileri karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını ona anlatmalısınız. Duygusal konularda ise, partnerinizin düşüncelerinden ödün vermediğini biliyorsunuz.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Fikir alışverişleri bilgi ve tecrübenizin artmasına yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden sizi bağlayan koşullar içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma duygunuz kararlarınızı etkileyebilir. Özellikle ortak para hesaplarınız gibi konularda bu durum daha belirgin bir hale gelebilir. Ekonomik açıdan değişim ve esneklik gerektiren durumlar var. Bazı dengeleri yeniden kurmanız gerekebilir.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Biraz hayal gücüne ihtiyacınız var. Hayatınız rutin üzerinde ilerlerken renk katmalısınız. Sanki robot gibi yaşamaya programlanmış haliniz var.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 53" R
Ay
Aslan
07° 23' 42" R
Merkür
Koç
27° 58' 43"
Venüs
Boğa
17° 55' 25"
Mars
Koç
10° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 11"
Satürn
Balık
17° 40' 41"
Uranüs
Boğa
23° 08' 29"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 20"
Lilith
Başak
24° 51' 43"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>