Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin yakın arkadaşıyla çok ilgilisiniz. Onun sorunları sizi birinci dereceden alakadar ediyor. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bunu siz yapın. Bu aşırı ilginin nedenini bir araştırın.

İş hayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda da aksi biri oluyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek. Bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinde neşe kaynağısınız. İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayıp elde eden kolaycı biri gibi görünüyorsunuz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, halledilmemiş, üstü örtülmüş ve önemsenmemiş durumlar üzerinde bizi düşünmeye sevkediyor. Bu sağlık problemlerinden-ilişkilere,sorunlarından -geçmiş meselelere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir. Bugün neler yapabiliriz? Bizi kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Şöyle bir geriye çekilip dinlenebiliriz. İllaki bir şeyleri düzelteyim diye kendimizi hasta etmeyiz. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-boşluk etkisi altında geçecektir.  Bu süre içinde sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz.  Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı  paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremize karşı elden geldiğince anlayışlı olmakta yarar vardır. Saat 15:43 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, ailemiz ve değerlerimiz söz konusu olduğunda hassas düşünürüz. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat, bugün kendinize şans vermeli ve olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız.. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak. Bugün Kova'dan ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınıza ve kariyerinize odaklanmalısınız. Bazı kişiler sizi, sizi hiç ilgilendirmeyen bir yola sokmaya çalışabilirler. İkna girişimleri esnasında tartışmalar çıkmasına izin vermemelisiniz. Gerekli bilgileri edinmeye, haber toplamaya çalışmalı ve kendi amaçlarınızın peşinden ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sakin bir gündeminiz olabilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Evde arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız derinleşebilir ve geçmişte yaşadığınız olayları gözden geçirebilirsiniz. Ancak pek fazla derinleşmek sizi rahatsız edebilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlarla kalabalık ortamlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer yandan ise sevdiğiniz kişilerle kurduğunuz iletişiminizde ufak tefek sorunlar oluşabilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir.Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Sezgiler artacak, sağduyu yükselecektir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 48" R
Ay
Aslan
12° 16' 11" R
Merkür
Koç
28° 26' 41"
Venüs
Boğa
18° 24' 38"
Mars
Koç
10° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 48"
Satürn
Balık
17° 42' 23"
Uranüs
Boğa
23° 09' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 34"
Lilith
Başak
24° 54' 21"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>