Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk sizin için şu günlerde bir karabasan. Ama unutmalı, kendinizi buna zorlamalısınız. Ayrıca, her gidişe ihanet diyenlerden olmamalısınız. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşmelisiniz.

Geleceğiniz gündoğumu gibi görünüyor. Şu sıralar yaşadığınız akşam karanlığına aldırmayın. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmayacak.

Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor. Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor.

Derdinizi paylaşmak isteyen biri var. Elinizi ona uzatmanızda en azından bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iç dünyanızla ilgili bazı sorunlarla ilgilendiğiniz için kaçırabilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  Ay-İkizler burcu enerji etkinliğinde yeni haftamıza merhaba diyoruz. Özel hayatınızla ilgili konularda sorunlardan uzak yüzeysel davranmaya yatkın partneriniz ile sizin derinlikli düşünceleriniz arasında denge sağlanırsa aranızda hoş paylaşımlar yaşanabilir. Onun bu hali sizi kimi zaman sinirlendirse de onu komik bulmanız mümkündür. Çünkü çok fazla konuşabilir, çok hareketlidir veya çocuk gibidir. Ansızın odak noktanız haline gelebilir. Bir şekilde dikkatinizi çekmeyi başarır. Saat 00:34 Ay-Venüs görünümü, partnerinizle paylaşımda bulunmayı, hayatı birlikte anlamayı, konuşmayı, tartışmayı, doğru yolu bulmayı istiyorsunuz. Birbirinizden farklı düşünseniz bile, ortak bir noktada buluşmanın tadına varmaktan yanasınız. Size bunları düşündüren bu görünüm gün boyu ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü, bekar Yaylar için yeni bir tanışmaya vesile olabilir. İlişkisi olanlar için bir yolculuk işaretçisidir. Canlanırsınız, konuşursunuz, haberleşirsiniz ve hoşunuza giden şeylere zaman ayırırsınız. Saat 07:03 Ay-Güneş görünümü, ne istediğini bilen, akıllı bir partnerle hedefe varma ve yaşama arzunuzu gösteriyor. Her şeyi ben bilirim tarzında düşünen biriyle mutlu olmanız huzur bulmanız mümkün değil. Her ikiniz de, birbirinizin hayatında olmanın ne anlama geldiğini iyice düşünmesi şart. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, ikili ilişkilerde bir hayli aktif hale getiriyor sizi. Kimi Yaylar böyle bir etki altında çabucak bir beraberliğe adım atabilir. Bazı Yaylar bu görünüm etkisi altında partneriyle kolayca tartışabilir. Ben derim ki, akıllıca durumları ele alalım. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Akşam saatlerinde partnerimizle aramızdaki iletişimi önemseyelim. Tek taraflı yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Ancak bakarız ki, huzur kimsede yoktur. Döneriz yine kendi içimize. Ay boşlukta iken enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Bir yürüyüş, kitap okumak, sohbet etmek gibi. Denemekte yarar görüyorum. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlıçevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir. İyi bir değerlendirmenin ardından gelen teklifleri veya fırsatları kaçırmayacağınızı düşünüyorum. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN olumlu yada olumsuz ne yaşarsanız yaşayın dışa vurun. Kendinizi kasmayın. Sevginizi de öfkenizi de açıkca belirtin karşınızdakilere.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>