Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gözü kör dönemini artık gerilerde bıraktığınızı gösteren davranışlar sergiliyorsunuz. Doyumlu ve güvenli göründüğünüz ilişki içinde, yine de ilginizin çekilebilmesi problemler üretebilir.

Yeteneklisiniz. Ortalama bir çabayla birçok hedefinize ulaşacaksınız. Bu günlerde işlerinize daha sıkı asılmanız gerekebilir. Hedeflerinizi ve yakın zamanda yapmayı planladığınız büyük masrafları erteleyebilirsiniz.

Yakın gelecekte ciddi bir para ihtiyacına gireceksiniz. Bu sizi bir ek gelir arayışına yönlendirecek. Kazancınız ve gereksinimleriniz arasında doğru dengelemeler yapmanız gerekiyor.

Belli bir yılgınlıkla sırtınızı dönmek niyetinde olduğunuz kişinin ciddi anlamda desteğinize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakın bir zamanda bazı karışıklıklar olabilir. Uzak durmanız istenecek ve siz gönüllü olarak buna uyacaksınız. Dün duyduğunuz söylentinin aslını astarını boşuna araştırıyorsunuz. Uzun zamandır sürdürdüğünüz kuşkuculuğun peşinden biraz güç kurtulacağınız derin bir yalnızlık duygusu gelebilir. Kendinizi fazla başıboş bırakmamalısınız.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, saat 05:46 Merkür-Pluto görünüm etkisinde başlayacak. Hemhayatınızı hem de özel ilişkilerinizi,  güven-istikrar-uzun vadeli olacak şekilde gözden geçirmenizi sağlıyor. Tatminkar birhayatı ve beraberlik dendiği zaman,  insanın kafasında soru işareti uyandırmaması tabii ki önemlidir. Fakat soru işareti uyandırıyor diye de, pes etmek, inatlaşmak, sabit fikirli düşünmek, hep kendimiz adına meseleleri ele almak gerekmez. Bir de şu husus var. İnsan bazen, sırf başkalarını memnun edeceğim, kazanacağım diye, huzursuz ve güvensiz bir ortamda sağlığını hiçe sayacak şekilde çalışmamalıdır. Onun için benim tavsiyem, gerçekçi bir şekilde duruma bakmanızdır. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümünde bize düşen aklı başında hareket etmek. Bir anlık heves ve dürtülerin esiri olup, sonradan pişman olmak istemiyorsak bugün özellikle  önümüze ardımıza bir bakalım. Mesleki ve ilişki konularında şu aralar kiminiz  fazlasıyla umutsuz, bazılarınız ise bu sefer tamamdır  diyecek kadar  sevinçli.  Ancak ben, her şeyin dibini iyice kontrol etmenizden yanayım.Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, plan ve projelerimizi gözden geçirmemizi sağlıyor. Dikkatli bir şekilde, enine boyuna düşünmemizde yarar var. Aceleyle karar vermeyelim.Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle,  hakimiyet duygunuz yükselişe geçer. Gayet umutlu ve kendimizden emin şekilde düşünebilirsiniz.Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Bu süre içinde,  belli bir rotada ilerlemek, bir şeyin nasıl olması gerektiğini oturup saatlerce düşünmek gibi bir isteğimiz yoktur. Uygun olmayan şartlar, zamana bağlı işler bize zor gelebilir.Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, ilişki, eğitim ve ticari konularda mutlaka sağlamlık, uzun ömürlülük, güven ilkesini gözetmeniz gerektiğini vurguluyor. Bu kavuşum, Ay-Boşluk ve Merkür geri hareket döneminde oluştuğu için, yukarıdaki konularda yeni bir karar vermeden önce duruma çok dikkatli bakmamız lazım. Ayrıca geçtiğimiz 17 ve 18 Nisan tarihinde verilen kararları veya gelinen son duruma iyi bakmamız yararlı olur.Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda, taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız.. Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek sizi garip bir duygusallığa da sürükleyebilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, güzel şeylere olan ilginiz ve iştahınız artabilir. Aşırılıklardan uzak durmalısınız. Maddi başlıklı konularda görüşmeler veya teklifler söz konusu olabilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değişik konulara duyduğunuz ilgi sizi farklı kişilere yönlendirebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Artık çevre baskısı sizi strese sokmaya başladı. Her konuya tepki vererek hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki bazı anlaşmazlıkları gidermeniz çok kolay olabilir. Maddi konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dokunma hissiniz yükseleceği için varsa evcil hayvanınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Ancak öğleden sonra kendinize vakit ayırmalı ve belki de birlikte çalışmaktan zevk aldığınız mesai arkadaşlarınız ile yemekli bir etkinliğe dahil olabilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 02" R
Ay
Aslan
22° 23' 52" R
Merkür
Koç
29° 26' 53"
Venüs
Boğa
19° 26' 09"
Mars
Koç
11° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 36"
Satürn
Balık
17° 45' 55"
Uranüs
Boğa
23° 12' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 08"
Lilith
Başak
24° 59' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>