Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gözü kör dönemini artık gerilerde bıraktığınızı gösteren davranışlar sergiliyorsunuz. Doyumlu ve güvenli göründüğünüz ilişki içinde, yine de ilginizin çekilebilmesi problemler üretebilir.

Yeteneklisiniz. Ortalama bir çabayla birçok hedefinize ulaşacaksınız. Bu günlerde işlerinize daha sıkı asılmanız gerekebilir. Hedeflerinizi ve yakın zamanda yapmayı planladığınız büyük masrafları erteleyebilirsiniz.

Yakın gelecekte ciddi bir para ihtiyacına gireceksiniz. Bu sizi bir ek gelir arayışına yönlendirecek. Kazancınız ve gereksinimleriniz arasında doğru dengelemeler yapmanız gerekiyor.

Belli bir yılgınlıkla sırtınızı dönmek niyetinde olduğunuz kişinin ciddi anlamda desteğinize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakın bir zamanda bazı karışıklıklar olabilir. Uzak durmanız istenecek ve siz gönüllü olarak buna uyacaksınız. Dün duyduğunuz söylentinin aslını astarını boşuna araştırıyorsunuz. Uzun zamandır sürdürdüğünüz kuşkuculuğun peşinden biraz güç kurtulacağınız derin bir yalnızlık duygusu gelebilir. Kendinizi fazla başıboş bırakmamalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, ailemiz, yerleşim yerimiz, taşınma, ev içindeki yeniliklerle ilgili kararların aceleyle alınmaması gerektiğini gösteriyor. Üzerinde düşünmemizde yarar görüyorum. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarınıza ve genelde çevrenizde bulunanlara karşı nazik, arkadaş canlısı, pozitif ve uyumlu davranmanızı sağlayıcıdır. Neşeli, paylaşıma açık, kibar ve gayet seçkinsiniz. Bir kutlama, parti veya bir etkinlikte gözler üzerinize çevrilir. Belki de bu saatte karşınıza çıkan kişi, sizi bir hayli etkileyebilir. İnsanlar sizden söz ederler. Doğallığınızla göz doldurursunuz. Saat 01:45 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık etkisi, ilişkinizin geleceği, amaçlarınız, dünyayı algılama biçiminiz ve sözel paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanızı söylüyor. Ne olursa olsun aranızdaki farklılıkları gerçekçi bir biçimde gözden geçirmeniz son derece önemli. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklarla baş etmek zorunda kalabilirsin. Duygusal halin bugününü zorlaştırırken, kendini ifade etmekte zorlanabilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla aranızda geçen iletişim sizi yorabilir. Alacağınız bazı haberleri şaşkınlıkla karşılayabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha girişken davranabilirsiniz. Ancak ilişkilerinizde de stres söz konusu olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arınmayla ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca rahat ve keyfinize düşkün bir şekilde hareket edeceksiniz. Kendi istek ve düşüncelerinize daha fazla önem vermeniz sevdiğiniz kişiyle bazı noktalarda anlaşmazlıklara neden olabilir. Bu konuda dikkatli olun.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korkularınızdan veya hedeflerinizi engelleyen konularla başa çıkmak için kendinizle veya iç benliğinizle ilgili önemli ayrıntı ve fikirlere sahipsiniz. Belki de profesyonel bir destek sayesinde çözüme ulaşabileceksiniz. Ancak maddi yetersizlik nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu durumu aşmanın yollarına erişebileceksiniz. Herhangi bir karar almanız için doğru zamanda değilsiniz. Dahil olduğunuz arkadaş gruplarındaki manevi dayanışma sayesinde başarıya ilerleyebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>