Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize bugün kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekebilirsiniz. Aranızda bazı duygusal gelişmeler gerçekleşebilir fakat sözlerinizi dikkatli seçmelisiniz. Partnerinizin kırılganlığını üstünde.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sıkıntıları geride bırakmak için bugün elinize bir fırsat geçecek ama siz buna tepkisiz kalacaksınız. Dikkatli olup doğru karar vermelisiniz.

Bugün küçük bir kaza geçirmeniz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamalı ve daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabah saatleri sizin için sıkıcı ve gergin geçebilir. Haftanın ilkgünü ve yapacak çok işiniz var. Fakat öğleden sonra çok neşeli ve mutlu olacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz biri ile yemeğe çıkabilir, hoş anlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:23 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji sizi harekete geçirici bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. İnternet üzerinden yazışmalar, yenilikleri hızlıca ele almak mümkün gözüküyor. Saat 13:33 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm günün ikinci hoş etkisidir. Kendinize fazlasıyla güvenirsiniz. Özgürce aşk yaşamak, inandığınız ne varsa ardından gitmek, bildiğiniz gibi hareket etmek istersiniz. Saat 22:45-23:12 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. İlişkinin duygusal boyutundan ziyade ortak paylaşım alanlarınızdan konuşmak, hatta birbirinizin hoşlandığı şeylerden bahsetmek ikiniz arasında güçlü bir enerji alışverişini sağlayabilir. Saat 23:12  itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, ailenizi sevgiyle kucaklayarak sorunlarınızı  biraz olsun geride bırakmak anlamında gayet olumludur. Aynı şekildehayatınızla ilgili konularda sakince gözden geçirmelerde bulunmak adına da faydalıdır. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,  

14 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman çalışmalarınızda yavaşlamalar söz konusu oluyor. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir. Bugün ve yarın yaşanabilecek bu sıkıntılı durumların geçici olduğunu bilmeli ve geri dönüşü olmayan hatalar yapmaktan kaçınmalısınız. Avantaj ve dezavantaj dengesini iyi okumanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları öğle ve öğle sonrası saatlerde yazılı ve sözlü görüşmelerde akıcılık ve yoğunluk nedeni olurken, entellektüel konuşma veya özgür hareket etme ya da kendini özgürce ifade etme arayışlarımız arttırabilir. Ancak bu esnada hassas hareket etmemiz veya detayları atlamamamız gerekiyor, unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak bir dönem geçiriyorsunuz. Fakat dikkatsizliğiniz birçok küçük mutluluğu kaçırmanıza neden oluyor. Bu aralar parıltınıza güvenerek kendinizi ihmal ediyorsunuz.

14 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler, aile büyükleri ve patronlarla ilişkiler, kariyer hedefleri ve aşk hayatınızı ilgilendiren alanlarda mücadelelere, sorgulamalara ve yanlış anlaşılmalara açık bir zamandan geçeceğiniz için her zamankinden daha fazla sabırlı olarak, karşınızdaki insana olayları tek tek anlatmayı ve sormayı tercih etmeli, aşk hayatınızda spekülatif, sonradan sizi zor duruma sokabilecek hareketlerden kaçınmayı tercih etmelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>