Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin gerçekleşmesi çok mümkün. Partnerinizdeki belirginlikler ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor.

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Krizden kurtulmak için artık gün saymaya başladınız.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinizde kendinizi fazla ön plana çıkartıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde olup bitenlerden dolayı kendinizi çok üzüyorsunuz. Yakınlarda çok cazip bir teklif alacaksınız ve konuyla ilgili bugün bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir para bekliyorsunuz fakat bu para uzun bir süre daha elinize ulaşmayacak.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz saat 01:44 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Sizi güvendiğiniz ve  kendinizi rahat hissedeceğiniz kişi ve alanlara yönelten bu enerji altında bir çok meseleye kafanızı takılabilir.  Ancak odaklanma gücünüz yüksek olacağından, bir problemi kuvvetli bir irade ve azimle çözebilirsiniz. Saat 04:15 Ay-Mars görünümü,  duygularınızın çabucak alevlenmesi ve bir türlü halledemediğiniz bazı sorunların sizi durdurması anlamında etkili. Bu durma hareketi size göre değil. Fakat dış etkenler nedeniyle sabırlı olmak gerekiyor. Tabii ki bu bekleyiş nereye kadar diye düşünebilirsiniz. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri uygulamak için, harekete geçmenizi sağlıyor. Sizi arayabilirler, siz birileriyle konuşabilirsiniz. Bilgi alışverişinde bulunarak, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Değişimlerin çoğu size heyecan verici gelir. Hatta bu hızlılıkla nasıl başa çıkacağınızı bile düşünmezsiniz. İlginizi çeken her konuya merak duyarsınız. Kimlerle bağlantıya geçmeniz gerektiğini bilirsiniz. Aşk hayatınız da bu hızlılıktan nasibini alır. Çabucak ilişki kurmak, tanışmak, görüşmek, buluşmak bu etki altında kolaylaşır. Ancak Merkür gölgeli günleri bugün başladı. Biz yine de hangi konuda olursa olsun, sağlam mı değil mi diye bir bakalım. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, Bu enerji kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşler arası bağlarınızı daha da güçlendirme çabası içinde olacağınız bir gün. İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık şekilde egoist tavırları olan arkadaşlarınız veya aynı amaç için çalıştığınız kişiler sizi şaşırtabilirler ve sert tepkiler vermenize neden olabilirler. Daha esnek olmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda oldukça tedbirli ve kararlı olmalısınız. Ani yeniliklere karşı dikkatli olmalısınız. Romatizmal rahatsızlıklarla başınız derde girebilir.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyalar, meditasyon, enerji çalışmaları ve kişisel gelişime yönelebileceğiniz bugün, ruhsal olarak güçlü ve hayatın içindeki işaretlerin size katkısı olabileceği, iç sesinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda sevgiyle her sorunu çözebilir, etkili iletişim geliştirebilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin geleceği hakkında olumsuz düşüncelere kapılmanız mümkün, ancak yakınlarınız sizi rahatlacaklar. Görevlerinizin hangi biriyle uğraşmanız gerektiğine şaşırabilirsiniz. İşiniz ve aşkınız arasında kalabilir, ailevi sorumlulukların baskısını yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 07" R
Ay
Aslan
25° 44' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 22"
Venüs
Boğa
19° 46' 40"
Mars
Koç
11° 25' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 32"
Satürn
Balık
17° 47' 05"
Uranüs
Boğa
23° 13' 44"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 28' 60"
Lilith
Başak
25° 01' 45"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>