Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin gerçekleşmesi çok mümkün. Partnerinizdeki belirginlikler ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor.

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Krizden kurtulmak için artık gün saymaya başladınız.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulacaksınız. Çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde çabalarınız, ilgi görecek.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu etkisi hakimiyet duygunuz yükselişe geçer. Bu görünümün etkisiyle -Hayat devam ediyor ve gün gelir yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, günü güzelleştiren, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım, haberleşme, yakın çevrenizle alakalı konularda tedbirli olalım. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait planların değişebilir ya da ertelenebilir. Halletmen gereken önemli biriçin, güvendiğin birinden yardım alabilirsin.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonuemeklerinizin ve çalışmalarınızın karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Ancak umduğunuz gibi etki alamayabilirsiniz. Dolayısıyla sabırlı olmanızda yarar var. Bu haftadan itibaren ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veyabirliklerinizi ilgilendiren konular netice kazanıyor.Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz. Ancak kişisel konularda biraz daha sakin kalmaya da bakın.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleğinize özen gösterip kendinizle yarışıyor gibi sürekli koşturup duruyorsunuz. İş dolayısıyla yeni yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Bu sizi oldukça keyiflendirecek.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız, bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkıp uzaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Geziler, seyahatler gündeme gelebilir. Öğrenmek, ufkunuzu geliştirmek arzusu size kişisel gelişimin kapılarını açabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. İmkanınız varsa günübirlik bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz.Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek için çok elverişli enerjilere sahipsiniz. Fikirlerinizi yaymak ve etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi gelişkin ve güçlü hissediyorsunuz. Bu durumun sebebini kendi içinizdeki idealizme ve ailenizle olan ilham verici ilişkiye bağlayabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin geleceği hakkında olumsuz düşüncelere kapılmanız mümkün, ancak yakınlarınız sizi rahatlacaklar. Görevlerinizin hangi biriyle uğraşmanız gerektiğine şaşırabilirsiniz. İşiniz ve aşkınız arasında kalabilir, ailevi sorumlulukların baskısını yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 22' 12" R
Ay
Başak
10° 22' 42"
Merkür
Boğa
01° 20' 21"
Venüs
Boğa
21° 17' 23"
Mars
Koç
12° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 56"
Satürn
Balık
17° 52' 10"
Uranüs
Boğa
23° 18' 01"
Neptün
Balık
29° 21' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 45"
Lilith
Başak
25° 09' 55"
True Node
Koç
14° 53' 21"
Son Güncelleme : 16/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>