Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız çekingenliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyacaksınız.

Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Yeni yılda, bir kısım özelliklerinizde bazı operasyonlar gerekebilir. Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz. Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:06 itibariyle karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen Ay etkisinde yeni haftamızı karşılıyoruz. İlişkilerde dinleme, algılama ve anlamaya çalışmanın, gerçekçi olmanın günüdür. Bugün söylenecek sözlere dikkat edilmelidir. Yeni birisiyle tanışanların da, ilerisi adına düşünmeden önce, karşınızdaki kişiyi iyice bir gözlem altına almanızda yarar görüyorum. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, en başta yüzeyde duran sorunların çözülmesi gerektiğinin göstergesidir. Bazen şartlar öyle çetindir ki, kişi bir başkasının desteğine ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm bu desteğin ne kadar önemli olduğunu söylemektedir. İlişkisi sağlam temelli olanlar böyle bir etki altında birbirlerini konuşarak ileri adımlar atabilirler. İlişkisi yeni başlayanlar bir arada olmanın hazzını duyabilirler. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, aileniz ve partnerinizle ilgili konularda gerçekçi olalım. İki yönlü bir etki olduğu için, bir yandan iyi niyetimiz diğer taraftan, kafanızı karıştıran meseleler yüzünden kafamız karışabilir. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aksilikler peşini bırakmıyor. Birileriyle münakaşaya girmek istemiyorsan, hatalarını nasıl telafi edeceğine odaklanmalısın.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı,koşullarınızı veya maddi konuları ilgilendiren başlıklarda hızlı gelişmeler yaşanabilecek bir aydasınız. Sevgili Yaylar. Gelecekle ilgili kararlar gündeme gelebilir ya da evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda beklenmedik olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ev değişikliği veya aile üyelerini ilgilendiren ani konular gündeme gelebilir.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassas durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Ailenizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yerinizde durmayacaksınız ama sağlığınızı ihmal etmeyin. Kariyerinizdeki ve özel hayatınızdaki iletişim sorunlarına veda ediyorsunuz

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla eleştirilebilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. İletişim, birilerini diğerlerine tanıştırma ve bundan yarar sağlama gününüzün teması olacaktır. Merkür kendi burcunuzun son derecelerinde gerilemesini durdurdu. Bu etki sayesinde kararlarınızı işler hale getirmek için özel fırsatlara da sahipsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>