Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğu pekiştirebilir.

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, bu tür sıkıntılar yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızı önünde bir engel gibi durmuyor.

İş hayatındaki beklentilerinizi, amaçlarınızı yeterince ortaya koyabileceğiniz ikili görüşmeler, bugünlerde belli hatlar çizmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, sizin bilginiz dışında besleniyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:07 Ay-Jüpiter görünümüyle Cumartesi günümüzü karşılayacağız.  Güven duygunuzu yükseltici bu enerji, aşkın önemini vurguluyor. Bugün mutlu olmak, aradığınız güzellikleri yaşamaktan yanasınız. Saat 10:31 Ay-Venüs zorlu etkisi,  isteklerinin peşinden gitmeye kararlı, hayatını kendine göre şekillendirmekte arzulu bireyin simgesidir. Eğer siz gerçekten kendinizden eminseniz, ideallerinizin peşinden gitmeye hevesli ve kararlı iseniz bu görünüm sizler açısından sorunları devre dışı bırakmanızda yardımcıdır. Ancak tam tersine fazla hayalci davranıyor, kendinizi dev aynasında görüyorsanız o zaman ayarınızı bilmenizde yarar var. Kendiniz için adım adım ilerlemeyi ve kararlılıkla mücadele etmeyi prensip edinmelisiniz. Bazen hedefe varmak için zaman olgusu önemlidir. Bunu es geçmemekte yarar var. Saat 16:46 Ay-Güneş faydalı görünümü gayet olumlu, heveslendirici, sosyal açıdan güçlendiricidir. Çevrenizle olan temasınız iyimser, pozitif etkiler altındadır. Kendinizi olduğu gibi, başkalarını da mutlu etmeyi bilirsiniz. Saat 17:15-15 Şubat saat 00:24 arası Ay-Boşluk etkisi altında, gereksinimleriniz için alışverişe çıkacaksınız ben derim ki, almak istediğiniz ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. Boşluk bitiminde Ay-Yay burcunda seyrine başladığında fazladan para harcamanız mümkündür. Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

14 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

14 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli bir hedefiniz gözünüze mantıklı görünüyorsa, gereken zamanı, enerjiyi ve belki de parayı harcayarak istediğinizi elde etmeniz mümkün olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KURALINA göre hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Haklı olduğunuzda vazgeçmiyorsunuz.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyalar, meditasyon, enerji çalışmaları ve kişisel gelişime yönelebileceğiniz bugün, ruhsal olarak güçlü ve hayatın içindeki işaretlerin size katkısı olabileceği, iç sesinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda sevgiyle her sorunu çözebilir, etkili iletişim geliştirebilirsiniz.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerde kurulan iletişim, bugün oldukça memnuniyet verici nitelikte olacaktır. Tüm vaktinizi yakın çevrenizle bu iletişimi kurarak geçirmek isteseniz de, sahip olduğunuz sorumluluklar, sizi başka faaliyetlerde bulunmaya zorlayabilir.

14 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>