Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var. Aşk ilişkisinin insanı baskıladığını, özgürlüğünü kısıtladığını düşünmeye başladınız. Bu konuda bir bilirkişi arayışınız hiç doğru değil, kendinize yeniden danışın.

İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Birbağlantınızdan olumsuz belirtiler alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak duyumlarla karşılaşacaksınız.

Zararlı çıkma ihtimaliniz olan birtakım para alışverişleri içine girebilirsiniz. Cömertliğinizi sınırlamanız gerekiyor. Bugünlerde para konularında hassas ve ölçülü olmanız yararlı olacak.

Aşk hayatınızdaki beklentilerinizde ısrarcı davranırken, kendinizi karşınızdakinin yerine koymayı denemelisiniz. Bu yöntemle, yaşadığınız soğukluğun tek taraflı olduğunu da göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşbirliklerinizde ve anlaşmalarınızda ilginç gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle düşüncelerinizde aldanabilirsiniz yada aldatılabilirsiniz. Bugün gizli düşmanlıklar görme anlamında çok dikkatli olmalısınız. Hayatınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ancak bunlara hemen başlamamalı ve kendinize zaman tanımalısınız. Dugyusal anlamda sizi heyecanlandıracak tecrübeler yaşama şansınız olacaktır. İkili ilişkilerinizde uyumu sağlamak için esnek tutumlar göstermelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında başlıyor. Özgürce yaşamaktan, kendi bildiğiniz gibi hayatınızı geçirmekten zevk aldığınızı gösteriyor. Ancak şu sıralarda maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarınızı karşılamak durumundasınız. İşte bütün bunlar sizi yorsa da, sıksa da, hedefinize varmak için sabırlı olmak gerekiyor. Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, ilişkinizde sizin hedefiniz, beklentileriniz, partnerin işine gelmez. Sabırsızlık, kararsızlık, tatminsizlik yaşanabilir.  İş hayatınızla ilgili konularda, bir yanıyla duyarlısınız, çünkü güvenceniz yerinde olsun istiyorsunuz. Sizi içten içe rahatsız eden konuların başında, çıkarlarını düşünen kişilerin tavırları yer alıyor. Ancak diğer yanıyla dışa karşı idare etmeye, uzlaşmacı davranmaya çalışıyorsunuz. Bütün bunlar tabii ki kolay değil. Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız.  Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aktif bir şekilde hareket etmek, günün geri kalanını arzuladığımız şekilde geçirmek istesek de, bazı tersliklerle uğraşmamız gerekebilir. Bunları gerginlikle ele almayınız. Bunda da bir hayır vardır diye düşününüz. Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor,,,İyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Satürn düşüncelerinizde sabit bir platform oluşturacak. Seçenekleriniz konusunda belli bir hedefleriniz var ve ulaşmaya çalışmak için gerekli çabayı sarf ediyorsunuz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir. Sorumluluk ve görev paylaşımlarına bağlı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ya dahayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz. Bazı kişilerin belli konularda ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanabilirsiniz, ama tepki vermek yerine dirençli olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi, yeteneklerinizi, düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi en iyi şekilde ifade edip, insanlara aktarabilirsiniz. Akşam saatlerinde genel sağlık durumunuza özen göstermeli, motivasyonunuzu yüksek tutmalı ve melankolik bir ruh haline izin vermemelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza dikkat edin yoksa ilişkinizde tamiri zor olacak bir noktaya gelmeniz ve bazı konuları sonlandırmanız mümkün. Onun enerjisini kendi sorumluluklarınızla baskılamamalısınız..

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Satürn düşüncelerinizde sabit bir platform oluşturacak. Seçenekleriniz konusunda belli bir hedefleriniz var ve ulaşmaya çalışmak için gerekli çabayı sarf ediyorsunuz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>