Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızda geçmiş olan bir tartışma, mantıksızlığınız yüzünden büyümüş. Gerçekçi olmayan davranışlarınız sevgilinizin tahammül sınırlarını biraz zorluyor. Sizin olgulaşmanızı istiyor.

Bugünyerinizde daha aktif olmanız gerekebilir. Eski kağıtları gözden geçirmeniz gerekecek bir işle uğraşmanız olası. Zihninizi daha dinç tutmanız gerekebilir. Özellikle bugünlerde buna çok ihtiyacınız olacak.

Bir yerden gelmesini beklediğiniz paraya bayağı bel bağlamışsınız. Bu paranın gecikmesi moralinizi bozduğu gibi, bu paraya bağlı bazı işleri ertelemenizi gerektirebilir.

Sevgilinizle ya da bir yakınınızla bir konuda aynı hevesi paylaşmamanız tatsızlıklara yol açabilir. Fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, gün boyu burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, sizi keyiflendiriyor, canlandırıyor. Özgürce hareket etmeyi, canınız istediğini yapmayı tercih edeceksiniz. Olumlu özelliklerinizle insanları gayet rahatlıkla etkileyebilecek güçtesiniz. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, ailemiz, yerleşim yerimiz, taşınma, ev içindeki yeniliklerle ilgili kararların aceleyle alınmaması gerektiğini gösteriyor. Üzerinde düşünmemizde yarar görüyorum. Keyifli bir Cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde bakış açını değiştirebilirsin. Kendin için yapmak istediklerin var. Yaratıcılığını geliştirmek için hobiler edinebilirsin.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizle ön planda olacağınız özel bir gün. Organizasyonlar ve topluluklarda lider vasfınızla ön planda olabilirsiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken şahsi açıdan önemli konular, hassasiyetler gündeme gelebilir. Ancak ailevi konularla da ilgilenmek gerekebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizle ön planda olacağınız özel bir gün. Organizasyonlar ve topluluklarda lider vasfınızla ön planda olabilirsiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Bu hafta sonunu kendi isteklerinize ayırmak en doğal hakkınız. Yorgunluğunuzu bu şekilde atacaksınız.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korkularınızdan veya hedeflerinizi engelleyen konularla başa çıkmak için kendinizle veya iç benliğinizle ilgili önemli ayrıntı ve fikirlere sahipsiniz. Belki de profesyonel bir destek sayesinde çözüme ulaşabileceksiniz. Ancak maddi yetersizlik nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu durumu aşmanın yollarına erişebileceksiniz. Venüs gerilemesinin sona ermesiyle ailenizle ilgili sevgi ve güven eksikliğinde de sona varacaksınız. Evinizin dekorasyonuyla ilgili çalışmalarınız kalan yerden devam edebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 44" R
Ay
Terazi
15° 44' 07" R
Merkür
Boğa
05° 21' 56"
Venüs
Boğa
24° 57' 44"
Mars
Koç
14° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 12"
Satürn
Balık
18° 04' 02"
Uranüs
Boğa
23° 28' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 43"
Lilith
Başak
25° 29' 47"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>