Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz. Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları beraberinde getiriyor.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir. Öte yanda sert tavırlarınızla ciddi bir para kaynağınızı kaybetmek üzeresiniz. Para sorununuz yok denilebilir.

Bazı ilişkilerinizde duygusal alışverişlerinizi doğru dengelemeniz gerekiyor. Kendinizi kısmen sorumlu hissettiğiniz ilişkilerde, büyük sorumluluklar almak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Elinizin kolunuzun bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi değil. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı  günümüz,  saat 05:40 Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi altında başlıyor Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz hep çarpar ya, bu enerji altında sakin bir ortamda huzur bulmak istersiniz.    Bu enerji altında, nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemlidir.  İşte, Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, iç dünyamızın derinliklerinde sevdiklerimizi özleyebilir, onların varlığını veya kaybetmişsek yokluğunu yüreğimizin tam ortasında hissedebiliriz. Çocukluğumuzu hatırlarız ve eskiyi anımsarız.  Hassasiyet bir çoğumuzun üzerinde hakimdir. Ailemizle bir arada olabiliriz veya yalnızsak hoşumuza gidecek bir planlamada bulunabiliriz, dinlenebiliriz, kitap okuyabiliriz. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümünde hangi meselede olursa olsun şöyle bir gerçekçi düşünelim. Duygularımızın bizi yanıltmasına da izin vermeyelim. Ancak olumsuz bir ön yargı ile de hareket etmeyelim. Mali konularda hesabımızı iyi yapalım ve güvenilir olanı tercih edelim. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu, her konuda hayallerinizi öne çıkartır. Hayatın size dayatmaya çalıştıklarını değil, sizin hayattan beklentilerinize ulaşma arzusu ön plandadır. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Yengeç'te ilerleyen Merkür, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi konularda görüşmeler veya konuşmalar artabilir. Bugünlerde çok da akla yatkın ya da verim getirecek gibi durmayan fikir ya da planlar konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Dikkatli ilerlemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizin güçlendiği ve biraz yalnız kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Eve ve aileye dair konularda bazı gelişmeler yaşanabilir. En önemlisi de iyimser ve iyi niyetli yaklaşımlarınız yüzünden özveride bulunmanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Biraz daha gerçekçi ve dikkatli olmanız sizi ek sorumluklardan kurtarabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR hafta sonrasının planlarını yapabileceğiniz bir gün. Bu plana dahil olan kişilerle ortak karar almanız sizi hedefinize ulaştıracak.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 02' 56" R
Ay
Başak
06° 25' 38"
Merkür
Boğa
00° 54' 45"
Venüs
Boğa
20° 52' 47"
Mars
Koç
12° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 13"
Satürn
Balık
17° 50' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 44"
Lilith
Başak
25° 07' 42"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>