Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor

İş yaşantınızdaki güvensizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz. Bu tavır sizi nasıl büyük sorumluluklar altına sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek. Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:36 Güneş-Chiron görünümü,  ilişki anlamında veya genel olarak hayatımızı  özgürce  yaşamak istediğimizi gösteriyor. Kendi işimizi yapmak, kimseye hesap vermemek gibi. Ancak diğer taraftan, güvene  ihtiyacımız var. Ne kadar rahat davranmaya çalışsak da, bir şeyleri umursamıyormuş gibi dursak da aslında pek öyle değil. Biz de kendimizi anlamakta bazen zorlanıyoruz. Ancak işin gerçeği, yaşanılanlar ister istemez bizi değiştirmiş durumda. O yüzden de kimseye hesabımız yok gibi. Buna itirazı olanlarla uğraşmak niyetinde değiliz. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü, gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü,hayatında titiz ve dikkatli çalışmamız gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bazı kişiler pek iyi niyetli davranmayabilir. Zor durumda kalmamak için aklımız başımızda olsun. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,  

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Biraz da, bunu bilerek yapacaksınız. Çünkü şövalye ruhunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Basit planlar yapmalı, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışmalısınız. Planlarınıza başkalarının müdahalesine izin vermemeniz kayıpların önüne geçmenizi sağlayabilir. Tavsiyelere kulak vermeli ve bütçenizi aşmamalısınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar göründüğünden daha farklı olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmeye çalışırken detaylar içinde kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, üzerinize bir uyuşukluk, mayışıklık hali gelebilir. Düşünceleriniz pek de net olmayacak. Aşk hayatınızda yaşanacak bazı gelişmeler planlarınızı değiştirebilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve bilinçaltınızın derinliklerinden feyz alabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.Ana hedefiniz aileniz ve aile büyüklerinizin sorunlarına eğilmek, manevi sorumluluk almak ve destek vermek, miras ve vergi konularıyla ilgili harekete geçmek gibi aileyi ilgilendiren konularla yoğunlaşabilirsiniz. Bir ay süresince ortaklıklar ve özel ilişkiniz odak noktanızda kalacaktır.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 43" R
Ay
Başak
05° 46' 03"
Merkür
Boğa
00° 50' 31"
Venüs
Boğa
20° 48' 41"
Mars
Koç
12° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 26"
Satürn
Balık
17° 50' 34"
Uranüs
Boğa
23° 16' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 34"
Lilith
Başak
25° 07' 20"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>