Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutluluğunuzdaki ortak görüşler ve ortak beklentiler, heyecanın zıt kişiliklerin oyunu olduğu tezlerini çürütüyor. Size yönelik hayranlık duygusunun da barındığı bir ilişki içindesiniz.

Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Birbağlantınızda son zamanlarda ortaya çıkan, belli amaçlara yönelik gevşeklik, sonradan probleme dönüşebilir.

Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu. Aşırıya varan harcamalarınız olabiliyor. Bunun dışında, size sorun yaratacak maddi tıkanmaların uzağındasınız.

Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamaya gayret etmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ölçülerinize göre, sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden canlılık kazanabilir. O, sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Ama size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi pek yumuşatmayacak gibi. Çevrenizdekilerin, biraz aykırı biri olduğunuz yolundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde sıkı sıkıya bağlı olduklarınız var.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, çevremizde olan bitenleri  anlamaya çalışacağız. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, ailemizi ilgilendiren meselelerin  üzerinde çok iyi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 16:32  Güneş-Uranüs mücadeleci görünüm etkisinde  birileri adına hareket etmek kendinizden ödün vermek istemezsiniz. Çünkü bugüne dek yeteri kadar baskılandınız yeteri kadar birileri adına sustunuz. Şimdi sıra bende diyebilirsiniz. Ancak lütfen dikkatli olunuz. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ister istemez geleceğimizi düşüneceğiz ve her türlü meseleyi dikkatlice gözden geçireceğiz. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz.. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz..

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu aralar aklınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Sosyal aktiviteler, karşılıklı fikir alışverişleri ve planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Öte yandan tüm gelişmeleri içine alan diyaloglara gerek duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel işler ve hedefler üzerinde ilerleme kaydedebilirsiniz. İyimserliğinizi başkalarına da yayabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için faydalı araştırmalar yapabilir ve eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yorgun ve isteksiz başlayan gününüz, sorumluluklarınızla şekillenebilir. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler moralinizi yerine getirebilir. Önemli konuşmalar yapacaksınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz.Keşfetme isteğiniz doruklardadır. Dolayısıyla bugün sizi yerinizde tutmak güçleşecektir. Odak noktanız zihinsel gelişiminiz ve hedefleriniz olacaktır. Muhtemelen en kısa sürede çıkacağınız yolculuk hakkında plan yapıyor olacaksınız. İçinizden gelene kulak vermek ve gördüğünüz işaretlere göre hamlede bulunmak için uygun bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Düşündüğünüzü yürürlüğe koyabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 00" R
Ay
Başak
00° 28' 35"
Merkür
Boğa
00° 16' 53"
Venüs
Boğa
20° 15' 53"
Mars
Koç
11° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 08"
Satürn
Balık
17° 48' 44"
Uranüs
Boğa
23° 15' 07"
Neptün
Balık
29° 20' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 13"
Lilith
Başak
25° 04' 23"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>