Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı aşırı mantıksal hareketler sergiliyorsunuz ve ilişkinizde duygusallığa yer vermiyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin sizden soğuması söz konusu olabilir.

İş çevrenizdeki insanlara karşı saygıdan eksik etmiyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Bu sayede kendinize geniş birçevresi edindiniz ve kariyeriniz konusunda önemli bir adım attınız.

Harcamalarınıza ağırlık verdiniz ve bu konuda çok dikkatsiz davranıyorsunuz. Böyle devam ederse ay sonunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Aslında kafanız karışık ve bir konuda pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün hissettiğiniz bu pişmanlığı bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Ondan duyacağınız güzel sözler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailenizden birisinin size beklemediğiniz bir yardımı olacak.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:50 Ay-Mars görünümü, moralimizi yükseltiyor. Aktif, güven dolu, iletişimde başarılı ve çevremizle olan ilişkimiz gayet başarılıyız. Bu enerjinin gücü sayesinde kısa gezi, görüşme, planlarımızı uygulayabiliriz. Özgürce hareket edebiliriz. Saat 08:22 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Huzurlu bir gün  geçirmemiz dileğimle,

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sözlerin, davranışların ya da tutumların tek tek irdelenmesi gerekebilir. Asıl beklentilerin ve cevapların ne olduğunu bulamıyorsanız daha derinlere inmelisiniz. Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hem size hem de etrafınıza pozitif enerjiler verebilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, aleyhinize delil olarak kullanılabilirler. Seyahatlere çıkmak veya iletişimi hızlandırmak için uygun günlerde değilsiniz, ama yaşam tarzınızda veya evinizde değişiklikler yapmak için güzel günlerdesiniz. Doğru alanlarda mücadele etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme, ele geçen bilgiler veya hümanist ve toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız. Sabah saatlerinde, daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Dün de yazdığım gibi, Uranüs'ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz başlangıçları, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstememiz durumunda istediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Gün içinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir. Ani kararlardan kaçının.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı konuşmalarla canı- nızı sıkabilirler. Aldırış etmeyin.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Herhangi bir internet alışverişine girişmeden önce ödeme koşullarını ve bütçenize uygunluğunu denetlemelisiniz.Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden iletişimle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya günün temasını oluşturabilir. Bilgiye ulaşma konusunda hem özel hayatınızda hem de mesleki alanınızda sorunlar yaşıyorsunuz. Sizden saklanabilen yahut doğru aktarılmayan haberler olabilir. Sorgulayıcı olmanız gerekebilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları internet

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>