Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir. O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor.

İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası.

Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsız kalabilirsiniz. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana. Aileniz küçük bir birikimi sizinle paylaşmak isteyebilir.

Karşılaşacağınız bir tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğa çok bağlısınız ama bazı durumlarda taviz vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz. Yakın geçmişte sizi atağa kaldıran olumlu gelişmeler, bugünlerdi yeniden gündeme gelebilir.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:29 Ay-Merkür görünümünde, aileniz ve ilişkinizle alakalı konularda daha bilinçli davranmakta yarar var. Her verilen söz doğru diye düşünmeyelim. Biz de konuşmalarımıza dikkat edelim. Eğer bir şey kafamıza takılıyorsa, soru işareti uyandırıyorsa, bunu önemseyelim. Saat 10:44 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatte pek keyifli olmayabiliriz. Saat 14:32-20:54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre boyunca, dikkat edilecek husus, kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Saat 20:54 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, hem kişisel yönden cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu saat başladığında, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatın ve sorumlulukların arasında denge oluşturduğun bir gün. Zamanını yönetmek bugün senin için daha kolay olabilir.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kopma riskine dikkat! Bazı olaylar sabrınızı son noktaya getirebilir. Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Hürriyet Aile /

17 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki işler için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Evdekilerle daha esnek ve anlayışlı olmak için akılcı davranmaya bakın.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşık duygular içine girebilirsiniz. İstekleriniz ile ortaya çıkan durum farklı olabilir ve kendinizi zorlayabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin ve olayları fazla zorlamayın. Özellikle erkek arkadaş ve akrabalarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçınmanız gerekiyor. Karar vermek için uygun zaman değil. Bazı gelişmeleri şimdilik akışına bırakmalısınız.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygu değişkenlikleriniz ve tembellik etkileriniz yüksek olabilir. Önemli sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ev hayatınız için harcamalar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyalleşerek spor ya da sanat faaliyetlerine katılma zamanı! Arkadaş davetleri, yaratıcı çalışmalar için harika bir gün. Neşeniz bol olsun. Yeni grup ve insanların size taşıyacağı heyecan paha biçilemez değerde olacak. Sakın gününüzü evde geçirmeye kalkmayın.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 04" R
Ay
Aslan
14° 38' 54" R
Merkür
Koç
28° 40' 34"
Venüs
Boğa
18° 38' 59"
Mars
Koç
10° 43' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 33"
Satürn
Balık
17° 43' 13"
Uranüs
Boğa
23° 10' 32"
Neptün
Balık
29° 18' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 10"
Lilith
Başak
24° 55' 39"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>