Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizi kaybetme riskini,yenilmeyi asla göze alamıyorsunuz. Bu yüzden ona ve ailesine karşı oldukça olumlu davranışlar sergiliyorsunuz. Aşk ibresinin size doğru dönmesi de isteklerinizi arttırıyor.

İşinizde teknik nedenlerden dolayı bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bunun sorumlusu siz olmadığınız halde biriken işlerin yoğunluğu yüzünden ters davranışlar yaşayabilirsiniz.

Bugün size maddi olarak kazanç sağlayacak bazı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Bu konuda güvediğiniz kimselerle konuşabilir, ortaklık konusunda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olması sizi ruhen yormakta ama onsuz geçecek günler için de kendinizi henüz hazır hissetmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara ve insanlara duygusal tepkiler vereceğiniz bir gündesiniz. Bugün yakınlarınızla aranızda sizin duygusallığınızdan ve olayları gereğinden fazla büyütmenizden kaynaklanan sorunlar çıkabilir. Uzun süredir sessizce sürdürdüğünüz çalışmalarınızın olumlu sonuçlarını almaya başlayacağınız bir dönemdesiniz. Bugün bu konuda haklı bir övgü alacaksınız.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:53 itibariyle son kez gerçekleşecek Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, hayatı özgür biçimde yaşama arzunuzu yükseltiyor. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında, kurallarla çevrili bir hayattan zevk almaz. Bir anda çocuk sahibi olabilir veya çocuklarıyla alakalı sorunlarla uğraşabilir. Eğer bekarsa, sık sık ilişki yaşayabilir. Çeşitli hobiler edinebilir veya kısa yoldan servete kavuşmak için riskli işlere girişebilir. Ancak bütün bu deneyimler hayatı anlamasında ve idrak edebilmesinde gayet önemlidir. Bazılarınız aniden aşık olabilir ve evlenebilir. Kimileri uzun bir beraberliği bitirebilir. Pluto Oğlak burcunda, maddi ve manevi kazanımlarınız anlamında yaşanması muhtemel değişim ve dönüşümlerin işaretçisidir. Eğer parayı güç sahibi olmanızda bir amaç olarak gören yapıdaysanız, yaşanması muhtemel olaylarla kaybetmeyi öğrenebilirsiniz. O nedenle lütfen öyle fazla hırslı davranmayınız. Bu enerji sizin parayı bakış açınızı değişime uğratır. Eliniz açıksa, tutumlu olmayı öğrenirsiniz. Yeni kazanç alanları keşfetmenizi sağlar. Bugüne dek hiç denemediğiniz bir alanda para kazanabilirsiniz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreten bu görünüm, sürekli olarak para ve iktidar peşinde koşmanın sizi yorabileceğini işaret eder. Kısmetinize razı olmayı, parayı aracı kılıp başkaları üzerinde baskı kurmamayı öğrenirsiniz. Sonunda şöyle düşünebilirsiniz. Kaybetmek de kazanmak da doğaldır. Bir kapı kapanırsa mutlaka önümde yeni bir kapı açabilir. Endişeli ve aşırı hırslı davranmamalı, tedbirli olmayı bilmeliyim. 17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınızdaki verimlilik, huzur ve güven duygusu, maddi ve manevi kazancınız,ilişkileriniz, sağlığınız gibi geniş bir alanda önem taşıyor. Huzurlu musunuz, beklentileriniz nedir, güven içinde misiniz, geleceğe dönük düşündüğünüzde kaygılanıyor musunuz yoksa rahatınız yerinde mi? işte bütün bunları Venüs-Boğa geçişinde düşüneceğiz ve duruma bir bakacağız. Bu süreçte, kalıcı olanı isteyeceğiz. İşlerimizi dikkatli ve sabırlı bir şekilde yapacağız. Sıkı çalışacağız ve prensiplerimizden  ödün vermeyeceğiz. Venüs lezzet duygusudur. Boğa burcunda kilo alımınıza dikkat ediniz. Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,  

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı tavsiye veya önerilerde bulunmadan önce, mutlaka karşınızdaki kişilerin neler söylediğine kulak vermeniz ve içinde bulundukları koşulları anlamaya çalışmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Bugün erkek Yaylar ufkun ötesine geçiyor adeta. Umutlarınız sürekli gerçekleşiyor. Bayanlar için mutluluğa doğru geri sayım başladı. Yolunuzu doğru seçin.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca trafik, yakın çevre ve kardeşlerle iletişim, eş, ortak ve yakın dostlarınızla ilişkiler ve kariyer alanlarında çeşitli problemler, ertelemeler ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Aynı gün aile büyükleriniz ve partnerinizle ilişkileriniz gerilebileceği için, olumsuza doğru giden koşullarda devreden çıkmak ve bir süre beklemek faydalı olacaktır. Bugün sizin için birçok konuda bir karar verme günü olabilir.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Bu enerjinizi, ihmal ettiğiniz ilişkilere yönelmekte, bunları tekrar canlandırmakta kullanmanız mümkündür. Sık görüştüğünüz kişilerle olan ilişkileriniz bile daha hareketli olacaktır.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>