Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden de eski aşk yaralarınızı sarmadan yenisine başlamak egonuzu tatmin etmekten başka bir işe yaramayacak. Geçici aşkların size göre olmadığını unutmayın.

İş hayatınızda düzenli ve disiplinlisiniz ama biraz da yaratıcı olmanız gerekiyor. Yoksa hep aynı yerde sayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda kopukluk var. Bu durumun zararlarını görebilirsiniz.

Maddi konularda aşırı dikkatlisiniz. Tutumlu olmak iyi de gerektiği yerde para harcamaktan kaçınmamalısınız. Bugünlerde yapmanız gereken harcamları yapmayarak kendinizi fazla zorluyorsunuz.

Çevrenizde sizi yanlış yönlendirmek isteyen zaaflarınızdan yararlanmak isteyen kişiler var. Onlara karşı uyanık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi oldukça hoş ve keyifli hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Kendi kendinize terapi uygulamanın faydasını göreceksiniz. Bugün kendinize acımayı bırakacak, kendinizi pek çok konuda şanslı bile hissedeceksiniz. Aile bireylerini sevindirmek için onlara küçük hediyeler alacaksınız.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar karşıt burcunuz İkizlerde saat 01:41 itibariyle  ilerleyecek Ay, haftanın bu ilk gününde  etkili olacak bir enerjidir. İletişim ve haberleşme özellikle karşıt görüşte olduğumuz kişilerle aramızda bir hayli önemli hale geliyor. Fikirlerimizi ifade etmekten yanayız.  Biz derinlikli düşünüyoruz. Ancak başkalarının yüzeysel konuşmaları bizi gerginleştirebilir. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu, iç dünyasında işten, ilişkiden, bir çok sorundan bunalan Yaylar için moral yükselten, kuvvetlendiren, heveslendiren, fırsatlar kazandıran bir enerjidir. Çalışma hayatınızla ilgili konularda gelişimin, işlerinizi başarılı bir şekilde yapabilmenin işaretçisidir. Bir çok alanda zorlandığınız meseleleri, yükselen moral gücünüzle halledebilmeniz mümkündür. Yaşama gücü, ilişkide bulunma, insanları etkileme yönünde de güçlü bir tesirdir. Manevi açıdan sizi ışıklandırır. Hayata inanmanızı, güvenle ilerlemenizi sağlar. Dağılmanızın önüne geçer. Bir şeye karar verdiyseniz, kendinizden emin bir şekilde ilerlemenizde yardımcı olur. Yeni bir aşkı, devam eden ilişkinizde coşkunluğu işaret eden bu enerji, gün boyu gayet güzel haberler alarak, görüşmelerde bulunarak ilerisi adına umutlanmanızı sağlayacaktır. Yolculuklar, yeni tanışmalar açısından da olumludur. Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü, aileniz ve partnerinizle ilgili konuların sizi sürekli meşgul ettiğini gösteriyor. Bir yandan sizi teşvik eden insanlar var, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, bekar Yaylar için yeni bir tanışmaya vesile olabilir. İlişkisi olanlar için bir yolculuk işaretçisidir. Canlanırsınız, konuşursunuz, haberleşirsiniz ve hoşunuza giden şeylere zaman ayırırsınız. Saat 16:11 Ay-Venüs görünümü, partnerinizle paylaşımda bulunmayı, hayatı birlikte anlamayı, konuşmayı, tartışmayı, doğru yolu bulmayı istiyorsunuz. Birbirinizden farklı düşünseniz bile, ortak bir noktada buluşmanın tadına varmaktan yanasınız. Size bunları düşündüren bu görünüm ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle bütünleşmeyi çok seviyorsunuz. Konuştuğunuz sözcüklerin altında yatan gizli bir espri var. Herkesin sizi anlamasını beklemeniz bazen zaman kaybına neden oluyor. Düşündüğünüz her şeyi anında gerçekleştirmek isteyişinizi, biraz dizginlemeli ve her şeyi tekrar yorumlamalısınız. Küçük detaylar sizi güçlü kılacaktır.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artistik, estetik, romantik veya eğitimle ilgili konularda farklı fırsatlar söz konusu olabilir veya bu alanlarda motivasyonunuz yükselebilir. Bu alanlara ciddi şekilde yönelmenin şanslı sonuçları olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik ve yakın arkadaşlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirici enerjiler içindesiniz. Ancak işiniz ve evliliğiniz arasında kalabileceğiniz durumlar oluşabilir. Biriyle ilgilenmeye başlayınca diğerini ihmal etme eğilimindesiniz. Hem eşinizi hem de patronunuzu memnun edecek koşulları sağlamak size düşecek.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Kalbi boş olan Yay'lar bağımlılık yapacak aşklardan uzak durmalılar. Hayatının her alanında aynı kişi ile birlikte olmayabilirler. Gelecek günlerde elbet mükemmel bir eş bulacaksınız. Sabırlı olmalısınız. PARA: Günlük mesai saatlerinizi değiştirebilir ve kendinize de zaman ayırabilirsiniz. Maddi zorluklarınız olsa da günü kurtaracaksınız. SAĞLIK: Havaların soğuması ile birlikte grip olabilirsiniz. Ihlamur çayı size iyi gelecek.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 36" R
Ay
Aslan
20° 38' 13" R
Merkür
Koç
29° 16' 13"
Venüs
Boğa
19° 15' 23"
Mars
Koç
11° 06' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 45' 18"
Uranüs
Boğa
23° 12' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 42"
Lilith
Başak
24° 58' 56"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>