Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkiler ve evlilikler açısından hareketli bir gün. Ortaklaşa konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bugün daha esnek olmaya bakın. Hoş paylaşımlar yaşayabileceğiniz ortamları tercih etmeye gayret gösetrin. Bulunulan yerin diyaloglara etkisini unutmayın.

Kendinize çeki düzen vermek veortamında daha verimli sonuçlar elde edebilmek için çalışabilirsiniz. Öğleden sonra saatleri bunun için elverişli. Size gelecek yardım taleplerine zaman ayırmaya çalışmalısınız. İlerisini düşünün.

Parasal konularda değişik yaklaşımlarınız olabilir. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda zaman zaman açılabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.

Bugün kendinizle ve sağlığınızla daha çok ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğer süregelen problemleriniz varsa harekete geçmeniz de faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak kendi hatalarınızı görecek, gerekirse düzeltebilecek ve ayrıntıları daha iyi anlayabilecek hale geliyorsunuz. Sağlık açısından geçtiğimiz günlere göre daha hassas durumdasınız, özellikle üşütme ve hava değişimlerine karşı önlemler almalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Bununla beraber sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 10:50 itibariyle akrep burcunda son kez etkili olacak Güneş-Satürn kavuşumu sorumluluklarımızı bize hatırlatıyor ve içinde bulunduğumuz şartları hemhem duygusal hem sağlık anlamında gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Otorite konumundaki aile, eş, patron veya bazı kişilerin üzerinizde baskınlık kurabileceğini işaret ediyor. Bunun yanı sıra faydalı yanları da var. Amacınız için odaklanmanızı, çalışmanızı sağlıyor. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek için şöyle bir sakin ve bilinçli hareket etmenizde yarar var. Bu kavuşum, toplumla kendiniz arasındaki ayrımı tespit etmeniz ve yaşanmış tecrübelerinizle, kısaca kendinizle yüzleşmeniz anlamına geliyor. Bu yüzleşme sırasında kendinizi keşfediyorsunuz. Sezgilerinizin güçlendiğini ve güçleneceğini bilmenin keyfi öyle büyük ki. Siz hem başkalarına şifa olmaktasınız hem de kendi yaralarınızı sarmaktasınız. Sizin artık gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybetmemeniz gerekiyor. Bunlar nedir? Korkular, kaygılar, kuruntular, düşmanlık, kin ve nefret olgularıdır. Bunlardan uzak durdukça hafifleyeceksiniz. Hafifledikçe ileriye gitmeniz kolaylaşacak. Bazen güçsüzüm diyebilecek kadar kendinize sahip çıkacaksınız. Bazen de gücünüzü başkalarına destek vermek için kullanacaksınız. Enerjinizi boş yere tüketmemeyi öğreneceksiniz. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümünde, finansal konularda özellikle ciddi bir şekilde düşünmeniz, sorumluluk sahibi bir kişi olarak düzenlemelerde bulunmanızdır. Siz şu aralar gönlünüzden geldiği gibi yaşamak, içinizden geçtiği gibi hayatınızı sürdürmekten yanasınız. Ancak gelişimin yolu, hedef belirlemek, sosyal ilişkiler ağınızı güçlendirmek, kendinizi tanıtmak ve ekip çalışmalarına önem vermektir. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümünde, göze batan yanlışlık veya olumsuzluklara tepki göstermekte gecikmezsiniz. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, gerek özel ilişki ve gerekse dış dünya ile olan bağlantılarımızda özgür olmak ihtiyacımızı simgeliyor. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kafanız karışık ve bu durum, sizi kararsızlığa itmiş olabilir. Ancak, izleniyorsunuz, kararsızlığınızı kendi içinizde çözmeli ve dışarıdan anlaşılmasını engellemeye çalışmalısınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli uğraşlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan işe dair konularda yorucu bir yoğunluk olabilir. İşten gelen paralarla ilgili bazı gelişmeler gözüküyor. Bu alanda sabır ve çaba göstermeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Elinizdeki işleri tamamlamaya bakın.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞ grubunuzda çatlaklar olabilir. Taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Karışmamaya çalışın, dedikoduların ucu size de değebilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>